Elhalasztották a Black Widow premierjét

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Disney az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy időben mozikba kerülhet a Black Widow, végül kénytelen volt elhalasztani a Marvel-film premierjét. Egyelőre új dátumot sem kaptunk hozzá.

A Black Widow sem kerül mozikba az eredetileg tervezett időpontban, a koronavírus-járvány miatt a Disney kénytelen volt lefújni a Magyarországon április 30-án esedékes premiert. Egyelőre új dátumot sem kaptunk a filmhez.

Elsőként az új James Bond-film készítői vállalták be, hogy lemondják az áprilisra tervezett premierjüket, jelen állás szerint Daniel Craig utolsó 007-es alakítását novemberben láthatjuk majd. Később kiderült, hogy a Hang nélkül folytatása és a Halálos iramban 9 is késik, utóbbi ráadásul mindjárt egy teljes évet. A Disney a Mulan, a The New Mutants és az Antlers premierjét már elhalasztotta, és bár a Black Widow-ban még bízott, végül itt is a csúszás mellett döntött.

A koronavírus-járvány egyébként a forgatásokat sem kíméli, a stúdió sorra jelentik be a munkálatok szüneteltetését - az érintett címeket ebben a hírben gyűjtjük. A Disney leállította a The Falcon and Winter Solider, a Loki, a WandaVision és a Shang-Chi-film munkálatait is többek között.

Vigasztalásképpen a Black Widow utolsó előzetesét ajánljuk, amit itt nézhettek vissza.

5.
5.
hedzsooo
...Meg új dátumot is ugyan mi alapon adnának, mikor csak most kezdi felütni magát világszerte a legtöbb országban ez az új vírus.

Nyugi van gyerekek most, örüljünk annak, aminek még tudunk (pl. hogy mi + a hozzátartozóink nem kapták el ezt), aztán egyszer majd csak ezzel is megbírkózunk teljesen... De eddig 1-0 a vírus javára.. Amíg ne mlesz letesztelt, megbízható vakcina, oltóanyag ez így is marad kb. Szóval erre az évre jobb ha mindenki bentre kezd tervezni több elfoglaltságot... sajnos
3.
3.
hedzsooo
Mondjuk most moziba amúgy sem ülnének be sok helyen túlzottan sokan... Filmtől függetlenül. Szóval érthető
1.
1.
SLi
Ez elképesztően nagy gyomros a moziknak, még a nagy hálózatoknak is komoly bajt okoz, de a kis és magánkézben lévő mozik két hetet sem bírnak ki bevétel nélkül nem hogy hónapokat. Mondjuk ez más kisvállalkozásokra is vonatkozik, Ausztriában egy nap alatt 16 ezer munkanélküli, mindenfele a világon rúgják ki pultosokat, jegyszedőket stb.
Tragédia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...