Ingyen játszható a hétvégén az AC: Odyssey

  • Írta: gorien
  • 2020. március 18.
  • Akció
Link másolása
Az ókori Görögország vár rád az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi darabjában, amely az előttünk álló hétvégén ingyenesen játszható lesz. Ez idő alatt az egész játékhoz hozzáférünk, és még egy Ezio ihlette jelmezt is bezsákolhatunk.

Noha nem tudni még, hogy a következő Assassin's Creed mikor jelenik meg (ami egy ideig Ragnarök alcíműnek tűnt, de aztán kiderült, hogy mégsem így hívják majd), az előttünk álló hétvégén elmélyedhetünk a sorozatban a legutóbbi, 2018-as résszel, az Assassin's Creed Odyssey-vel. Az ókori Görögországban játszódó epizód március 19-23. között ingyenesen játszható lesz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

A hétvége alatt az egész játék rendelkezésünkre áll, tehát ha nagyon gyors vagy, végig is játszhatod – de nem kell rohanni, minden teljesítményed megmarad, tehát ha később megveszed, nem vész el semmi. Emellett csupán a játszással feloldhatod Ezio jelmezét, amelyet a játék két hőse egyaránt viselhet.

Az ingyenes időszak március 19-én, reggel 8 órakor kezdődik a konzolokon, PC-n pedig négy órával később indul, azonban a játék már előtölthető, szóval ha nem a hétvégén akarod húzni vele az időt, neki is láthatsz.

1.
1.
Heldengeist
Emiatt most hónapok óta (talán egy éve is) először beléptem a uplay fiókomba. Meg is lepődtem, hogy miféle játékaim vannak ott. A felére nem is emlékeztem, hogy megvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...