Új kaszttal erősít a Hearthstone

  • Írta: gorien
  • 2020. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Áprilisban megjelenik a Hearthstone következő kiegészítője, amely a szokásos újdonságokon túl néhány olyan változást is hoz, amelyek a játék alapjait bolygatják meg. Például hat év után végre új hőskasztot kapunk.

Közeleg az április, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan a legújabb Hearthstone-kiegészítő is megjelenik. A „Főnix évének” első darabja a Warcraft III és a WoW játékosainak ismerős lehet: Outlandre látogatunk. A szokásos 135 új lap és néhány új kártyatípus mellett azonban fundamentálisabb változtatások is jönnek.

Legfőképp: a Hearthstone 2014-es indulása óta megkapjuk az első új hőskasztot, a Demon Hunter csatlakozik a már létező kilenc osztály mellé. A Demon Hunter saját kulcsszót kap az Outcast képében, valamint számos alaplapot, és innentől kezdve minden kiegészítő nagyobb figyelmet szentel neki, hogy utolérje lapszámban a többi kasztot.

Emellett jelentősen átdolgozzák a ranked rendszert, valamint a paklinyitást is: ahogy korábban a Legendary lapokra bevezették az úgynevezett „duplicate protectiont”, azt most kiterjesztik minden kártyára, tehát a Rare és az Epic lapokból sem kaphatod meg ugyanazt milliószor, míg más kártyák hiányoznak a gyűjteményedből. A Priest kasztot is újragondolják némileg, több lapot elveszít, amit újabbak váltanak.

Az április 7-én startoló Ashes of Outland két jelentősebb, új kártyatípust mutat be: a Prime Legendaryket és az Imprisoned Demonokat. Előbbiek erőteljes legendás lapok, amik pusztulásuk után még erősebben térnek vissza, utóbbiak pedig néhány körig érinthetetlen minionok, akik ébredésükkor aktiválnak valamilyen effektet. Az ezzel a kiegészítővel járó single player kampány pedig ingyenes lesz.

A kiegészítőről bővebb információt a Hearthstone oldalán találhattok, alább pedig megtekinthetik a szett bejelentővideóját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...