Csúszhat a Minecraft: Dungeons megjelenése

  • Írta: gorien
  • 2020. március 18.
  • Csúszás
A Diablo-szerű Minecraft: Dungeons eredeti megjelenési dátuma idén áprilisra esik, azonban mivel a fejlesztők az otthonaikban kénytelenek folytatni a munkát a koronavírus-járvány miatt, könnyen lehet, hogy a játék nem készül el időben.

A Minecraft: Dungeonst még 2018-ban leplezték le: a kockaalapú világ ezen kiegészítése a Diablo babéraira törő ARPG játéknak készül. Azóta kaptunk betekintést a játékmenetbe és abba is, hogyan készülnek a pályák. A megjelenéséről eddig azt tudtuk, hogy idén áprilisra esik, azonban a Mojang legutóbbi helyzetjelentése alapján könnyen lehet, hogy ez lesz az egyik első játék, amely a koronavírus okozta globális veszélyhelyzet miatt nem készül el időben.

A fejlesztők azt írják, ahogy mások, úgy ők is berendezkedtek az otthoni munkavégzésre, ez azonban óhatatlanul is átalakítja az eddigi munkafolyamatokat. Keményen dolgoznak, hogy tartsák az áprilisi határidőt, de ezzel párhuzamosan elkezdik újragondolni a terveiket, hogy a játék minősége ne szenvedje meg a helyzetet.

Érdemes lesz szemmel tartani a fejlesztők Twitterjét, hogy megtudjuk, mi lesz a Minecraft: Dungeons sorsa, de tekintve, hogy az április már mindjárt itt van, és konkrét dátumot még mindig nem kaptunk, előfordulhat, hogy tényleg csúszni fog a játék. A kérdés akkor már csak az, hogy meddig. Ami viszont egyértelmű, hogy PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...