Minecraft Dungeons PC, PS4, SW, XBOXONE

Akció-szerepjáték a Minecraft-univerzumban.
Típus:

Újabb játékokkal bővülhet a Minecraft-franchise

Lapértesülések alapján úgy tűnik, rendesen ráfekszik a Minecraft-franchise bővítésére a Mojang Studios, a fejlesztőcégnél ugyanis legalább két új, az élesben futó projektektől független Minecraft-játék készül jelenleg.

Steamre tart a Minecraft Dungeons

A Minecraft ARPG-s spin-offját eddig csupán a Microsoft Store-ból vásárolhatták meg a PC-s játékosok, ez azonban hamarosan megváltozik. Szeptembertől Steamen is elérhetővé válik a Minecraft Dungeons.

Minecraft Dungeons - támadnak az endermanek

Július végén megérkezik a Minecraft Dungeons következő kiegészítője. Az Echoing Void az endermanek hazájába vezényli a kockahősöket, a Minecraftból ismerős félelmetes lények pedig itt sem lesznek sokkal barátságosabbak.

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.

Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.

Minecraft Dungeons - a Netherbe visz az új DLC

Még ebben a hónapban megjelenik a Minecraft Dungeons következő DLC-je, ami a Flames of the Nether címet viseli, sejthető hát, hogy mi áll a középpontjában. Ezzel együtt egy ingyenes frissítést is kapunk majd, ami az endgame-et dobja fel.

Jön az új szezonbérlet a Minecraft Dungeonsbe

Másfél hét múlva befut a Howling Peak névre keresztelt DLC, amivelel kezdetét veszi a Minecraft Dungeons következő szezonbérlete. A hegyekbe kalauzoló kiegészítő mellé még három másikat várhatunk a csomag részeként.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Minecraft Dungeons - jön a keresztplatformos játék

Jövő héten érkezik meg az a frissítés a Minecraft Dungeonshöz, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok platformtól függetlenül játszhassanak egymással. Az még nem világos, hogy a next-gen konzolok tulajdonosai is örülhetnek-e.

Minecraft Dungeons - mi vár még ránk idén?

A Mojang a Minecraft Live keretei között jelentette be, hogy milyen újdonságokra számíthatnak még a Minecraft Dungeons rajongói az idei évben. Hamarosan élesedik a cross-play, és egy új DLC is érkezik.