Minecraft: Dungeons PC

Kisebb fejlesztésű akció-kalandjáték a Minecraft-univerzumban.
Típus:

Minecraft: Dungeons - részletek a játékmenetről

Fejlesztői naplósorozatot indított a Minecraft: Dungeons fejlesztőcsapata, a legfrissebb videóban pedig maga a játékmenet kerül terítékre. Lássuk, hogy mitől is lesz izgalmas a Diablo-szerű kaland!

X019: Áprilisban érkezik a Minecraft: Dungeons

Habár napra pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá, a Microsoft pontosította a Minecraft világában játszódó dungeon crawler érkezésének időpontját a tegnap este folyamán.

Eredetileg 3DS-re tervezték a Minecraft Dungeonst

Újabb fejlesztői napló látott napvilágot a jövő tavasszal esedékes játékról, mely a Minecraft rémisztő ellenfeleivel és halálos csapdáival teli kazamatákba kalauzolja el a játékosokat. Nagyot változott az alkotás az eredeti tervekhez képest.

Látványos nyitányt kapott a Minecraft: Dungeons

És hozzá még egy friss gameplay felvételt is. Nagyot ment a Minecon 2019-es rendezvényén a Minecraft világában játszódó Diablo-klón, mutatjuk is a friss érdekességeket.

GC 2019: Minecraft: Dungeons - 13 perc pixelkaland

A Minecraft mellékága a pixelfelfedezésért és a Diablo-sorozatért rajongó játékosokat igyekszik egy új világba terelni. A Dungeons ugyanis nem csak a gyökereit, de játékmenetének ihletforrását sem tagadhatja le.

Dátumot kapott a Minecraft filmadaptációja

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Peter Sollet által rendezett Minecraft-mozifilmet 2022 márciusában mutatják be. A sztori egy tizenéves lány és baráti csoportjának történetét meséli el, és lesz benne egy ősi sárkány is.

Leleplezték a Minecraft: Dungeonst

Újabb Minecraft-játék a láthatáron! Ezúttal egy kisebb belsős projektről van szó, melyet a Minecraft-univerzum iránti szeretetből készített el egy alig pár fős csapat, ám az eredmény mégis egészen ígéretesnek tűnik.