Néhány boltban már kapható a DOOM Eternal

  • Írta: szlav
  • 2020. március 19.
  • Hír
Link másolása
A külföldi üzletek némelyike, különösképp az amerikai GameStop egy nappal korábban piacra dobta a DOOM Eternalt, mégpedig biztonsági okokra hivatkozva. A premier napján komoly sorokra számítottak a vírusveszély közepette.

A hónap és talán az év egyik legjobban várt játéka, a DOOM Eternal már a küszöbön van, de akadtak olyan külföldi üzletek, amelyek nem bírták kivárni a március 20-ra kiszabott premier dátumát. A GameStop már a mai napon piacra dobta a pokoli lövöldét, ebből pedig nem is csinálnak nagy titkot: a Twitteren megosztott közleményük szerint azért hozták egy nappal előre az utcai megjelenést, hogy ezzel megóvják a vásárlók és az alkalmazottak egészségét.

Az ügy mögött nem meglepő módon a COVID-19 koronavírus áll. Mivel az áruházlánc komoly forgalomra számít a megjelenés napján, de szeretnék elkerülni az üzletekben felgyülemlő tömegeket, inkább a könnyebb és jóval biztonságosabb utat választották. Halkan persze érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg a saját eladásaiknak sem tesz rosszat, ha náluk a konkurencia előtt kerül piacra a várva-várt játék.

A fent említett Twitter-üzenetben egyébként megemlítik az Animel Crossing megjelenését is. Az interneten hónapok óta mémmé vált, hogy a véres és brutális shooter kéz a kézben jelenik meg a világ egyik legbékésebb játékával, de a GameStop felvetése jogos - a Switch-exkluzív premierje valóban még több vásárlót vonz majd a boltokhoz.

Ami pedig a DOOM Eternalt illeti: mi már megjártuk a poklot, így a tesztünket erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...