Visszatér a Tales from the Borderlands?

  • Írta: szlav
  • 2020. március 19.
  • Pletyka
Egy különös videó látott napvilágot a Tales from the Borderlands kapcsán. A kiszivárgott klip szerint bővített kiadásban térhet vissza a Telltale Games játéka, és talán nincs messze a folytatás sem.

Több mint öt éve már, hogy a Telltale Games egy epizodikus mellékág keretei közt leszállította a Borderlands-széria legjobb sztoriját. Sajnos a megjelenést követően minden jel arra mutatott, hogy az üzleti szempontból gyatrán teljesítő, de közönségkedvenc játék nem kap folytatást, ezt pedig gyakorlatilag el is könyvelhettük a Telltale Games bezárásával. A stúdió szerencsére azóta új életre kelt, most pedig elképzelhetőnek tűnik, hogy Tales from the Borderlands is kaphat egy második esélyt.

Érdemes a következőket csupán pletykaként kezelni, de Redditen megjelent egy igen meggyőzőnek tűnő, valószínűleg idejekorán kiszivárgott videó, amely az úgynevezett Tales from the Borderlands Reduxról árulkodik. Az újrakevert változat a klip szerint új tartalmakkal, köztük több kivágott jelenettel és egy komplett bónusz miniepizóddal érkezhet. Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a két részre vágott videó végén egy jókora kettes virít a képernyőn, amiről mi elsősorban egy folytatásra tudunk asszociálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...