Visszatértek a brit toplista általános dobogósai

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 21.
  • Toplista
Link másolása
Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza).
Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza). Több hétig, kis szünetekkel dobogós volt a FIFA 07-n kívül a Need for Speed: Carbon és Pro Evolution Soccer 6 is: mára mindegyik visszaszerezte vezető pozícióját.


  1. FIFA 07 3.
  2. Need for Speed: Carbon 7.
  3. Pro Evolution Soccer 6 4.
  4. Supreme Commander Új a listán!
  5. Little Britain 2.
  6. Avatar: The Last Airbender Új a listán!
  7. The Sims 2: Pets 8.
  8. Battlestations: Midway 1.
  9. Sega Genesis Collection 5.
  10. Lost Planet: Extreme Condition 6.
Kapcsolódó irományok adatbázisunkban:
9.
9.
t.roli
A FIFA 07 jó, de akkor is éljen a STAR WARS BATTLEFRONT 2!!!!;)
7.
7.
SWBF2
Meg nem mondom mi ENNYIRWE
7.
7.
SWBF2
meG NEM MONDOM MI ENNYIRE JÓ A fifa 07-BEN......
6.
6.
t.roli
Kolok!? Kikérem magamnak! Te még meg sem születtél amikor én már autótvezettem. Amúgy ha már 2 évesen hacker voltál, akkor jó nagy kocka lehetsz. Ha rád rajzolnának pontokat (ami lehet most is rajtad van) összetévesztenénk téged egy dobókockával. És ha olyan zseni vagy akkor miért kérdezel ilyen hülyeségeteket, és miért nem nézed meg te a gépigényt. Vagy programozzad a CSiSZisZ nevű új játékot ami odaveri a falba a Crysis 25-öt is. Kezedben a kulcs. Én elhiszem neked ogy képes vagy rá:)
5.
5.
t.roli
És erről jut eszembe... Nagyon rühellem azokat akik azt mondják / írják hogy nekik megvan a pl.: Call of Duty 3 vagy a F1 06 PC-re. Amikor nincs is olyan gépre csak konzolra. Na az ilyenek a Gamelés analfabétái vagy hazudnak, és talán sokak közülük tényleg el is hiszik hogy megvan nekik...Sztem egy Flash játékra gondolnak vagy egy jegyzettömbre. Ez olyan mint pár évvel ezelött kisgyereketől folyton a P5 öt hallottam amikor akkor is már tudtam hogy sohasem lesz olyan és ezután sem lesz. Na most lenyugodtam :P
3.
3.
t.roli
A Crysisnek milyen gép kell? Húúúú ez igen... Utánna nézek várj...KÉREM VÁRJON...KÉREM VÁRJON...KÉREM VÁRJON... Áh meg is van!! Tudod mi lesz a gépigénye? Halálpontosan megmondom neked. Na gondolom kiváncsi vagy rá ;) Na szal kell hozzá egy olyan eszköz (lehetőleg egy Számítógép), ami el tudja inditani a játékot. Igen, igen! Akármilyen hihetetlen ez szükséges hozzá! Jah és ajánlatos megszerezni magát a játékot! Tuti hogy ilyet még nem pipáltál, de én mondom neked és ezt nekem elhiheted, KELL HOZZÁ EGY CRYSIS nevezetü játék!!! És ezt honnan szerzed meg? NA-NA? Nem tod mi!? SEHONNAN MEGMONDOM NEKED! És miért nem, mert még nem jelent meg és egy ideig még nem is fog, és nem tud senkisem neked HÁLÁLPONTOS gépigényt mondani, mivel ilyen nincs. De ha a NASAtól vagy a USA hadseregtől kérsz egy aranyos gépet, azon szerintem odavissza elfutna. Tutom-tudom ez nem halálpontos, de ilyen hülye kérdésre hülye válasz való... Amúgy komolyan: a Crysis DX10 es játék lesz de a készitők azt mondják elég lesz hozzá egy DX 9-es kártya. Ha nem tod mi az a DX (Direkt X) Akkor gáz van, ajánlom szedj elő krumplit és kezzd el hámozni, mert aki csak játszani tud a gépeel az ne üljön elé! Uborkát is ehetsz mert az zöldség és egészségesebb mint a számítógép elött űlés;) Nekem tuti hogy nem indulna el pedig a gépemben csak a videókari a gyengepont. Amúgy közepes gépem van: P4 3Ghz, 1GB, ATI Rad 9600...Köszönöm ha elolvastad és ha valakinek a lelkébe gázoltam volna elnézést és ha akar kövezzen meg de ezt sajnos nem hagyhattam ki...
2.
2.
fojesz
Gabo ha használnád a keresőnket, megkeresnéd a Crysis adatlapját, akkor ott halálpontos gépigényt találsz! ;)
1.
1.
CULO
Háth igen..no comment!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...