Battlestations: Midway

Ki ne élvezné a Pearl Harbor csata eseményeit, kit ne hozna lázba egy kis Fülöp-szigetek feletti dogfighter összecsapás, és ki az, aki a töri könyv helyett ne személyesen élné meg inkább a Midway ütközet eseményeit?

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Ingyenes Battlestation: Midway-addon érkezett

Az Xbox 360-on játszó kollégák után a PC-s játékosok is megkapják jól megérdemelt ingyenesen letölthető extra tartalmukat a magyar fejlesztésű játékhoz.

GDF 2007 Hungary

Világokat építünk - szól a szlogen, mely nem is áll távol a valóságtól. A hazai közönség először vehetett részt ilyen típusú rendezvényen, természetesen mi is ott voltunk.

Jön a Game Developers Forum 2007 Hungary

A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

Már a Steam-ről is elérhetőek az Eidos játékai

Az Eidos és a Valve ma bejelentette, hogy előbbi kiadó több játéka is elérhetővé vált az utóbbi cég által fejlesztett Steam-en akciós áron.

Battlestations: Midway DLC érkezik márciusban

Az IGN egy hosszabb cikkéből derült fény arra, hogy márciusban Downloadable Content (DLC) jelenik meg az Xbox 360-as Battlestations: Midway-hez.

Visszatértek a brit toplista általános dobogósai

Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza).

Battlestations: Midway

A fene se tudja már, hogyan lett a 2002-ben bejelentett Midway: Naval Battles-ből Conflict: Midway, majd Battlestations: Midway, de ez jelenleg épp oly lényegtelen, mint hogy miként vált a Mithis Entertainment (később Mithis Games) magyar fejlesztővállalat Most Wanted Entertainment-té, és végül miért az Eidos Studios Hungary került a játék dobozára, mint fejlesztő. A hosszú, viszontagságos, perekkel, irodafeltörésekkel és SCi – Eidos harcokkal teli munkálatok után, több mint 2 év késéssel bár, de végre megjelent a játék, melyre már oly rég óta vártunk! Itt a Battlestations: Midway!