A Dauntless frissítése elvisz a vulkánok földjére

  • Írta: nodae
  • 2020. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
A tavaly ősszel debütált free-to-play fantasy RPG új frissítést kapott, mely a Scorched Earth címet viseli. Lássuk, milyen újdonságokat tartogat a szörnyvadászok számára!

A Dauntless posztapokaliptikus világa szépen gyarapodik, ahogy egy jó RPG-től az elvárható. A szörnyvadászok célja továbbra is a Behemothok likvidálása és a vadászatból szerzett zsákmány kreatív újrahasznosítása - természetesen mi más célból, mint hogy még több, még erősebb szörnyet terítsenek le.

Az újdonságok között tudhatjuk az új környezetet is: trópusi hangulatban, majd vulkanikus tájakon folytathatjuk a lények elleni küzdelmet. Ha már itt tartunk, jobb tudni: több közülük a hely energiájának hatására fokozottan tűz- és robbanásveszélyessé vált, és az új helyzet megújult stratégiát fog megkívánni tőlünk.

Aztán ott van az óriási, Torgadoro névre hallgató boss, aki a valaha volt legóriásibb Behemoth, nem elhanyagolható testi erővel és a korábban tapasztaltaknál kidolgozottabb mesterséges intelligenciával.

A kiegészítővel szokásosan új beszerezhető felszerelés, például legendás fegyverek érkeznek. Ezek a megszokott módon új képességekkel fogják szerencsés birtokosukat felruházni.

Vizuálisabb olvasóinknak, íme, a frissítés mellé érkezett trailer:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...