Megérkezett az első S.T.A.L.K.E.R. 2 screenshot

  • Írta: nodae
  • 2020. március 23.
  • Képek
Link másolása
Rég nem hallottunk már az új S.T.A.L.K.E.R. felől, és noha a csend megtört, sokkal okosabbak így sem lettünk. Mindössze egy kép nyújt most támpontot, melyet a készítők kommentár nélkül tettek közzé Twitteren.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 mögött álló csapat, a GSC Game World a játék hivatalos csatornáján tette közzé a képet, melyen egy erdei környezetben több elkorrodált jármű és egy, a levegőben megfigyelhető természetfeletti jelenség látható.

Március 20-án lett 13 éves a sorozat első játéka, a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Most ennek a történetnek a folytatását várjuk, melyet jó régen, még 2018 tavaszán jelentettek be az ukrán készítők. Nehéz eldönteni, hogy ez az egyetlen, szemünk elé vetett képernyőfotó csalódást keltően kevés, vagy apró, ám reményteli jel.

Megjelenési dátum továbbra sincs: valamikor 2021-ben szeretnék piacra dobni a Zóna világának további sorsát taglaló sztorit. Ugyanígy nem ismert, mely platformokra érkezik majd az Unreal Engine segítségével készülő játék. 

13.
13.
markoci555
ez inkább concept art mint screenshot, komolyan mi ez... máshol alpha gameplay meg egyéb jön és lelövik a játékot, ennél többre lesz szükségem hogy elkezdjek izgulni
8.
8.
Heldengeist
#1: A SoC elkészítését sem kapkodták el. Már 2001-ben cikkeztek róla a magazinok és 2007-ben még mindig csak jóindulattal is béta állapotban jelent meg kiadói nyomásra.
7.
7.
crytek
#6: Igen a Stalkerek is kiforrták magukat kb modokat nem lehetett hozzá készíteni mert a fantasztikus engine-be kigyomláltál 300 A4-es oldalnyit bugot amiatt keletkezett még 100 oldalnyi új... Mindenesetre várom a csodát.
6.
6.
FURY380
#2: Úgyse veszed meg, majd csak 20 év múlva 1$-os bundleben. Addigra kiforrja magát.
4.
4.
#2: Ha elszúrják, nem az engine lesz a hibás.
2.
2.
crytek
Grafikára és engine-re a futás és milyensége miatt kiváncsi leszek
Amikor egy cég a saját engine-jt nem tudja kiforralni akkor egy olyan danger engine mint az UE4 hát isten irgalmazzon minket.
1.
1.
Stalker 2-ből kb 10 éve is voltak már képek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...