Új tartalmakat kap a Gears 5

  • Írta: nodae
  • 2020. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Március 31-én érkezik a harmadik művelet. A Gears 5 kiegészítője, mely az Operation 3: Gridiron nevet viseli, régi-új karakterekkel és egy friss móddal rázza fel a játékot.

Lássuk, hogy milyen tartalmak várnak a játékosokra!

Karakterek: négy ismerős szereplővel játszhatunk újra a Gears 5-ben. Hősként lép színre Augustus Cole és Clayton Carmine, míg az ellenpóluson Queen Myrrah és a locust sereg egy Theron Guard harcosa jelenik meg. Mindegyiküknek lesz egy speciális képessége: Cole, "The Train" felperzsel mindenkit, aki az útjába kerül. Clayton lövedéket visszaverő pajzzsal tudja felruházni magát. Queen Myrrah pusztítása nyomán annak frissen elejtett áldozata közelében tartózkodók is sérülni fognak (AoE-sebzés), valamint a locust harcos fejlövései is hasonlóan "kirobbanóak" lesznek.

Gridiron mód: 5v5 multiplayer, ahol amolyan capture the flag stílusú meccsekkel mérkőzhetünk meg egymással. A zászló megszerzése és végponthoz szállítása 2-2, míg birtoklása az idő lejártakor 1 pontot ér. Az első csapat, mely eléri a 13 pontot, nyeri a játszmát.

Bővül a világ: vár ránk a dzsungel az új, Pahanu nevű pályán és egy régi kedvenc, a Gears 1-ből ismerős Canals is visszatér. 2v2-terepekkel is bővülünk Arena és Annex néven.

Teljesítmények: az achievement-vadászok is örülhetnek, mert új nyitható teljesítmények vannak kilátásban, ezekről március 30-tól tudunk informálódni. A Gears 5 új generációra történő felkészítése folyamatban van, így még hosszú ideig megmarad a támogatott címek között.

Az Operation 3: Gridiron trailerét itt tudjátok megnézni:

1.
1.
elgeri
Várom szeretettel! Most jól fog jönni egy kis újdonság :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...