Resident Evil 3 - késhetnek a dobozos kópiák

  • Írta: szlav
  • 2020. március 26.
  • Hír
Link másolása
Íme, egy hír, aminek nem fognak örülni azok, akik szerették volna minél előbb polcra tenni a Resident Evil 3-remake dobozos változatát. A Capcom szerint a koronavírusnak köszönhetően Európában késhetnek a berendelt szállítmányok.

Habár a Resident Evil 3 eredeti, április 3-ra datált megjelenési dátuma nem változik, számos játékosnak érdemes lelkileg felkészülnie arra, hogy csak megkésve nézhet majd szembe a Nemezissel. A Capcom ugyan folyamatosan aktív párbeszédet folytat a fizikai kópiák európai beszállítóival annak érdekében, hogy mindenkihez gyorsan és biztonságosan eljuthasson a várva-várt játék, de még így is elképzelhetőnek tartják, hogy egyes helyekre csak megkésve jutnak majd el a lemezes példányok.

Sajnos nem ez az egyetlen japán játék, amely zökkenőmentes megjelenésének keresztbe tehet a koronavírus, illetve a vele járó fokozott biztonsági intézkedések. Nemrégiben a Final Fantasy VII Remake háza tájáról is hasonló hírek érkeztek - Cloud felújított kalandja a tervek szerint, április 10-én jelenik meg, de a Square Enix szerint előfordulhatnak késések.

1.
1.
JohnSpartan
Egyre jobban kamázon ezt a digitális jàtékokat! Nem hogy nem fog késni de mire éjfélt üt az óra már csapathatom is neki. És nem csak ez az egy előnye van, nem fog gajra menni akár mennyit használom mivel bármikor letölthetem, helyet sem foglal (itt hozzà tenném hogy igaz jól mutat egy gyüjteményben), de nem porosodik, környezetbarát mert nem kell legyártani annyi műanyag dobozt.

Egy nagyobb hátránya van, hogy nem tudom eladni vagy átpasszólni másnak hogy játsza végig (max egy géppel tudom megosztani).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...