Elite: Dangerous - nyáron érkeznek az anyahajók

  • Írta: szlav
  • 2020. március 27.
  • Hír
Link másolása
Hosszas várakozás után úgy tűnik, hogy nyáron végre megérkeznek az Elite: Dangerous anyahajói, melyekről megtudtunk pár izgalmas részletet is. A Frontier két bétateszttel teszi próbára a hatalmas bestiákat.

Hamarosan új értelmet nyer a végjáték fogalma az Elite: Dangerousben. A Frontier Developments űrszimulátorába hamarosan megérkezik a Fleet Carrier update, amely valódi anyahajókat, komplett mozgó bázisokat ad a veterán játékosok kezébe. A frissítésről már a tavalyi Gamescomon is láthattunk felvételeket, most azonban új részleteket osztottak meg a fejlesztők.

Megtudhattuk például, hogy egy ilyen monstrum megvásárlása nem kevesebb, mint ötmilliárd kreditbe fáj majd, annak fenntartása pedig további költségekkel jár. A tizenhat leszállópaddal és 500 fényéves FSD-hatótávval rendelkező anyahajókat persze nem véletlenül nevezhetjük mozgó bázisoknak: minden javítást, tankolást és egyéb tennivalót elvégezhetünk majd rajtuk, ha pedig mások is pénzt költenek az anyahajónkon, az összeg egy részét zsebre tehetjük majd.

Szükségünk is lesz erre, hiszen hetente kell fedeznünk a hajó szolgáltatásait és az ott dolgozók fizetését. Ha ezt elmulasztjuk, el is veszíthetjük a hajónkat, azt pedig alkatrészeire bontva elárverezhetik az orrunk előtt. A hajó mozgatásához egy különleges üzemanyagra, Tritiumra lesz szükségünk - nyilvánvalóan ennek beszerzése sem lesz olcsó mulatság.

A frissítés a tervek szerint júniusban élesedik, de már előtte kipróbálhatjuk az újdonságokat. Április 7-én a PC-s játékosok vehetnek részt az első nyílt bétatesztben, májusban pedig a PlayStation 4-es és Xbox One-os pilóták is csatlakozhatnak a második körhöz.

5.
5.
Ooorky
#4: Nagyon elaprózódtak, ugyanakkora a csapat, mint scamcitizen-nél, de kisebb költségvetés, 0-ról fejlesztett motor, 4 párhuzamosan futtatott játék (+ami még fejlesztés alatt van).
Gondolom nem sok bevételük van ED-ből ezért erőforrást se sokat tolnak bele.
4.
4.
zozo76hun
azert hagytam abba, unalmas volt allandoan csak az urhajoban rohadni. persze SRV-vel elhagyhatod, de a leszallasra alkalmas bolygok/holdak is full kietlenek. gyakorlatilag nincs mit nezni rajta.
3.
3.
PiszkosFred
#2: Csak az srv-vel :) Space legs/EVA nincs sajnos tovabbra sem.
2.
2.
Aanash
Ki lehet már szállni a járművekből?
1.
1.
crytek
https://store.steampowered.com/app/359320/Elite_Dangerous/

Steamen most csak 6.24Euro
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...