Nem érinti a PlayStation 5 rajtját a koronavírus

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 28.
  • Hardver
Link másolása
A Microsofthoz hasonlóan a Sony sem számol azzal, hogy el kell halasztani a következő generációs konzoljának premierjét a koronavírus miatt. A játékaik fejlesztését azonban még érzékenyen érintheti a járvány.

A Sony arról számolt be a Bloombergnek, hogy nem lesz "jelentős hatása" a PlayStation 5 rajtjára a koronavírusnak. Persze összességében a japán gyártót is érzékenyen érinti majd a járvány, a várakozások szerint a cég összes többi részlegénél kisebb lesz a profit az év végén az eredetileg vártnál - ez összesen 370 millió dolláros mínuszt jelent majd a korábbi tervekhez képest.

Azt viszont a cég sem zárja ki, hogy a járvány és a home office-ra átállt stúdiók miatt a játékmegjelenéseknél várhatóak csúszások. A befektetőknek kiadott közleményében azt írja: "Habár eddig nem jelentkeztek problémák, a Sony folyamatosan monitorozza a halasztások kockázatát a first-party és a partnerstúdióknál készülő játékok ütemezésénél, elsősorban Európában és az Egyesült Államokban."

A Microsoft ehhez kísértetiesen hasonló kommunikációt folytat: Redmondban is úgy látják, hogy az Xbox Series X premierje nem fog csúszni, a játékok fejlesztésére viszont hatással lehet a járvány.

89.
89.
Yanez
Rendben van emberek, az offot most már hagyjuk, ahogyan egymás szidását is. Menjetek privátba vagy szobára, csak itt fejezzétek már be! Köszönöm!
88.
88.
Ooorky
#87: Ultimate-től bármit elvárni a közeljövőben felesleges, agyára ment a buckalakás.
84.
84.
SLi
#80: anyád a fekete angyal vagy mi?
lol
73.
73.
#70: Már nem tudok mást tenni :). Tényleg baj van az emberekkel, pedig reggel még az ellenkezőjét állítottam....
70.
70.
Yanez
#65: Ugye most csak trollkodsz?
42.
42.
Neo1989
#21: Az az érdekes, hogy sem én sem a munkatársaim nem félünk a vírustól. Ellenben most kb 10X annyi munkánk van pluszba mint egyébként egy műszak alatt.
Erre ti már bocsánat otthon ültök a seggeteken, játszotok egész nap. Meg a kiadok is dobálják az ingyen címeket (lásd Tomb Raider 2013).

Én meg azt nem tudom hogy Jedi Fallen Order-t meg a Control-t mikor fogom befejezni.
25.
25.
Darksiders84
#23: Legyen mert jó lesz kiadni amit tapasztalunk viharosan megélve a riogatás és a bizonytalanság tükrében sugározva a jelenlegi helyzet továbbját talán sikerülne kicsit jobban leadni a feszültséget talán.
23.
23.
Yanez
#22: Nem tudom lesz-e ilyen cikk, de maholnap lesz egy bejegyzésem a témáról a blogszekcióban. Elmélkedések, teóriák és meglátások, kiegészítve az olvasók hozzászólásaival, ha elegen lesztek.
22.
22.
Szerkesztők figyelmébe ajánlanám, hogy legyen egy járvánnyal foglalkozó cikk, ahol ki lehetne azt beszélni.Így csak szét offoljuk sokszor a híreket.
#18 Oldman
Legendák dőlnek meg a napokban.Magyar Magyarnak a legnagyobb ellensége, a Magyar nem képes összefogásra, egészségügyünk szar, stadionok helyére kórházakat :D ,lélegeztető gépünk nincs.... ./mintha máshol lenne elég... / stb... .
Meg amúgy is ha Magyarok vagyunk szarok vagyunk... .
Bajban látszik, ki mennyit ér.Eddig példásan teljesít mindenki .Az más kérdés, hogy a gazdaság visszaesése miatt nagy felháborodások lesznek /velem az élen/.
Mielőtt rám fognátok hogy milyen szavazó vagyok elárulom, soha az életben nem szavaztam még a mostani kormányra, még ezek után sem fogok.De van bennem annyi , ha valamit jót csinálnak elismerjem.
20.
20.
Neo1989
Na végre valami jó hírt is kapunk. Maradjon is így.
16.
16.
Sandic1994
#8: Én összetenném a kezem ekkora emelésért, erre az évre be kellett érnem 4%-kal, és nem azért, mert olyan jól keresek, hogy a 10%-os emeléssel már bedőlt volna a piac. Májusban még meg fogják toldani 1%-kal hűségpénz címén... De legalább nem kellett izgulnom érte, tudtam, hogy ezt megkapom. :D
10.
10.
Darksiders84
Az is biztos hogy most ezután már nem lesznek rekorderek semmiben sehol úgy általában semmi vagyis az eladás bevétel nem fog teljesíteni ezért a változások az átalakult megmaradt világunkban nagyon másképp lesz ezek után az értékrend fontosság szükséglet tekintetében ami rohadt lehangoló már most így az elején. Hihetetlen ma már hangosbemondóval járja autó az útcákat hogy maradj a seggeden otthon mint valami filmben ....
8.
8.
Ooorky
#6: Bizony, múlt hónapban még izgultam a 10% béremelésért, most meg várom a visszamenőleg kifizetett 19%-ot, amihez még hozzájön a járulékkedvezmény :D
#varavasut
6.
6.
SLi
#5: Nekem is ez jutott eszembe, hogy oké hogy kijön de ki fogja megvenni? A többség a bizonytalanság miatt azt mondja majd lehet hogy elég még a ps4 egy darabig. Persze nagyon messze van még a megjelenés, sok minden változhat, még egy hónapja is egy másik világban éltünk...
5.
5.
Biztos jobban tudják mint én, de szerintem az emberek örülnek majd ha élni tudnak.Biztos nem a PS-en fog járni az eszük.
2.
2.
frankdelgado
Csúszni fognak a megjelenèsek, vagy nem jut mindenhova. Túl optimistàn kezelik ezt a jàrvànyt....
1.
1.
Palack20
Majd sajnos látni fogják ,hogy az eladásokba viszont érinti majd :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...