Nem érinti a PlayStation 5 rajtját a koronavírus

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 28.
  • Hardver
A Microsofthoz hasonlóan a Sony sem számol azzal, hogy el kell halasztani a következő generációs konzoljának premierjét a koronavírus miatt. A játékaik fejlesztését azonban még érzékenyen érintheti a járvány.

A Sony arról számolt be a Bloombergnek, hogy nem lesz "jelentős hatása" a PlayStation 5 rajtjára a koronavírusnak. Persze összességében a japán gyártót is érzékenyen érinti majd a járvány, a várakozások szerint a cég összes többi részlegénél kisebb lesz a profit az év végén az eredetileg vártnál - ez összesen 370 millió dolláros mínuszt jelent majd a korábbi tervekhez képest.

Azt viszont a cég sem zárja ki, hogy a járvány és a home office-ra átállt stúdiók miatt a játékmegjelenéseknél várhatóak csúszások. A befektetőknek kiadott közleményében azt írja: "Habár eddig nem jelentkeztek problémák, a Sony folyamatosan monitorozza a halasztások kockázatát a first-party és a partnerstúdióknál készülő játékok ütemezésénél, elsősorban Európában és az Egyesült Államokban."

A Microsoft ehhez kísértetiesen hasonló kommunikációt folytat: Redmondban is úgy látják, hogy az Xbox Series X premierje nem fog csúszni, a játékok fejlesztésére viszont hatással lehet a járvány.

97.
hajbel
Ahogy elnézem a hatékonysággal nem lesz gond az új generációban.
https://youtu.be/Y9JcW_LtXH8
89.
Yanez
Rendben van emberek, az offot most már hagyjuk, ahogyan egymás szidását is. Menjetek privátba vagy szobára, csak itt fejezzétek már be! Köszönöm!
88.
Ooorky
#87: Ultimate-től bármit elvárni a közeljövőben felesleges, agyára ment a buckalakás.
84.
SLi
#80: anyád a fekete angyal vagy mi?
lol
75.
Guba32
#69: Csak egy szimpla kérdést tettem fel, -amire nem is válaszoltál- nem kell befeszülni tőle.Persze azt írsz amit akarsz,engedelmemmel!:)
73.
#70: Már nem tudok mást tenni :). Tényleg baj van az emberekkel, pedig reggel még az ellenkezőjét állítottam....
70.
Yanez
#65: Ugye most csak trollkodsz?
69.
Kawada
#67: Ja, és a nyugdíjas korú szüleim ott vannak, a bátyám ott van, a gyerekkori barátaim és a rokonságom ott van. Engedelmeddel nem szarom le, hogy mi a helyzet otthon.
67.
Kawada
#62: Budapesti vagyok, ide költöztem itt élek. Elég nagy részt a Gyurcsány alatt elindult folyamatok győztek meg az indulásról és az Orbán alattiak a maradásról. Hazajárok gyakran, adóztam eleget ott is, köszi. Lehet véleményem és leírhatom? Mert szerintem veled ellentétben voltam magyar és "román" kórházban is...
62.
Guba32
#60: Román gamer oldalon is fikázod a román egészségügyet?
60.
Kawada
#56: Volt szerencsém 5 napot eltölteni a csíkszeredai kórházban és 2. gyerekem is ott született. Egy hangyafasznyival sincs rosszabb állapotban mint egy átlag magyar kórház.
48.
Kawada
#34: Már ne haragudj, de mi a lófaszt számít az adósság? Luxemburgnak valami 6000
%-os a külső adóssága a GDP viszonylatában. Ezek szerint csórók? És Nigéria meg Burundi a legjobb hely a Földön mert egy főre levetítve kb. 40 dolláros az ország eladósodottsága?

Az egészségügyről meg annyit, hogy szép lassan ez lesz Magyarroszágon is. Az embereket fokozatosan terelik át a privát szférába, különben megdöglik az ember mire sorra kerül. Ergó hiába lesz szolidáris alapú egészségügyi rendszerünk, arra lesz kb. jó, hogy ha részegen bebasszuk a fejünket, bevisznek és "ingyen" összevarrják...
44.
Oldman
Korio!
Nagyon jók a meglátásaid!

MűszálasL. !
Veled is egyetértek sok mindenben!
Egytől viszont agyérgörcsöt tudnék kapni, mikor az itthoni helyzetet sokan fikázzák, az egészségügyet meg szó szerint kataszrófálisnak tartják az oktatással együtt. Vannak hiányosságok, de ahogy írtátok, a nyugat országokat sem kellene isteníteni, főleg az egészségügyi részét.

Nyarlako!
A pénz nem minden. Meg aztán nem egy nyugati ország a gyarmati részek kifosztásából virágzik anyagilag értve, tehát lopnak/rabolnak! Tavaly Franciaország egy kimutatás szerint 150.000 milliárd ft-nak megfelelő összeget harácsolt össze a gyarmati területeiből. Ha ez nem volna, az ország összeomlana. Így könnyű...mondhatnánk. Kis hazánkat több száz éve lopják külföldről is, ahhoz képest még jól állunk.
42.
Neo1989
#21: Az az érdekes, hogy sem én sem a munkatársaim nem félünk a vírustól. Ellenben most kb 10X annyi munkánk van pluszba mint egyébként egy műszak alatt.
Erre ti már bocsánat otthon ültök a seggeteken, játszotok egész nap. Meg a kiadok is dobálják az ingyen címeket (lásd Tomb Raider 2013).

Én meg azt nem tudom hogy Jedi Fallen Order-t meg a Control-t mikor fogom befejezni.
37.
#35: "1 vilghaboru ami hazavagta az uralkodo dinasztaiakat.
Lehet ez kell ahhoz, hogy megrogyjon a nyugat es lelegzethez jusson a kelet (keleteuropa, kozel es tavolkelet)."

Minket pont ez vágott haza.Nyugat azt hitte halálos ítéletet írt alá.Szerencsére nem valósult meg a kívánságuk.Még itt vagyunk .Ahogy Apponyi gróf mondta
'"Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek itt most megásták Magyarország sírját. "
Évek óta látjuk a brittek amcsik és franciák haldoklását.
35.
MűszálasLőrinc
#32: Minden komolyabb valtozast valami katasztrofanak kell megeolzni.
Lasd a kozepkori jarvanyok (amit sanszos hogy egy eghajlat valtozasbol fakado ehezsi hullam inditott be) miatt indult be a polgarosodas.
1 vilghaboru ami hazavagta az uralkodo dinasztaiakat.
Lehet ez kell ahhoz, hogy megrogyjon a nyugat es lelegzethez jusson a kelet (keleteuropa, kozel es tavolkelet).
Meglatjuk.
Ketsegtelenul esemenydus es izgalmas lesz ami eztan jon.
Pl. Ha nagy britanniaban gaz lesz lehet ettol hullik szet (a skotok az eu miatt amugy is pampognak mert ok maradni szerettek volna).
Es ott volt par eve a szavazas aminek kovetkezteben britannia reszei madtak es ami nagyreszt az eu-nak koszonheto (szerintem).
Most lehet ujra gondoljak.
Szal erdekes idoszak lesz.
34.
MűszálasLőrinc
#32: Az egyesult allamok meg nem gazdag (nezd meg a vilag osz adosagabol mennyi az ovek).
Es nincs europai ertelemben vett egeszsegugye.
Konretan divat, hogy ha valakinel komolyabb betegseget diagnosztizalnak sitre kuldi magat mert a sitkosoknak igyen jar egeszsegugyi ellatas).
De ha joe default-nao nem fizeti a ceg akkor fizetheti magadnak vagy, az utcan doglik meg.
Estetleg bevisznek a korhazba, aztan az arcodba toljak a szamlat, ami mocskosul tul van arazva, hogy a magan egeszsegbiztositoknal tuti legyen az oltonykeknek a profit.
Vagy atutazol kubaba.
Mert egy amcsinak ott kezeltetni magat potom penz .
Szal ez a vilag vezeto hatalma.
Ezt istenitik azok akik nyavajognak hogy a 300 dollaros konzol nalunk 10-15 ezerrel dragabb.
Talan nem az elet legontosabb resze ez, de oda os lehet koltozni es megnezni, hogy ami ott megy atlagpistanak nagyreszt hitelbol villogas.
Amugy ott is eg el a zs es a kocos dongeti a mellet, de kenytelenek lesznek a balhe utan nekiugrani a valakinek ,( pl. A legyengult irannak), hogy kirangassak magukat a fejuk bubjat nyaldoso szartengerbol, hogy csak nyakig erjen.
A dollar erteket az olaj adja ami most iszonyu melyponton van, a dollar meg is magasa all (az eurohoz nezd).
Ezt, hogy, ha nincs mogotte penzugyi machinacio?
33.
MűszálasLőrinc
#32: Spanyol orszag ha lehet meg csorobb mint az olaszok.
Iszonyuan el vannak adositva, sok a munkanelkuli.
Ok is a turizmusbol eplnek.
Francia orszagban meg amugy is gebasz van.
Kevesen tudjak de az atlag ber (sanszos, hogy a munkanelkuli segely es a nyugdij is) magasabb mint a nemeteknel.
Nem akatok migransozni de azert na.
Francia orszagnal ezt kizart, hogy megkeruld.
Ott baszott nagy kupleraj van mindig.
32.
Oldman
29#
Legyen igazad! Pár éve ingatlanokkal foglalkozom, mostanra ez a terület kapufa lett, hosszabb távon most azok járhatnak jól, akik esetleg venni szeretnének, nem eladni.

Annyiban igazad van, hogy olaszország bár jólétben él, de nem gazdag, el vannak adósodva, ezt sokan nem is hiszik el. Igaz, különbséget kell tenni az északi gazdag tartományok, és a déli szegényebb területek között. És igen, nagyon el van öregedve a társadalmuk, a vírus okozta elhalálozások száma ezt meg is mutatja mostanra. Nem élnek túl egészséges életet, a levegő szennyezettsége pedig sok esetben aggasztó, ez kihat főleg idősebbeknél az immunrendszerükre. Egyébként a franciákat, spanyolokat is szóba hoznám mint jóléti társadalom, az egészségûgy mégis szenved a mostani helyzetben, rengeteg a halottuk napi szinten. No és most kezd a nagy ámérika' is megrottyanni, igaz lóvéjuk van dögivel, de mint tudjuk a vírus nem válogat..csupán rostál. Mint a vadonban az oroszlánok, hiénák. A gyenge vagy öreg egyedeket vadásszák le....ahogy ez az új vírus is.
31.
MűszálasLőrinc
#18: A "nyugati" egeszsegugy nem gazdag.
Boris johnson most nyal trumpnak, hogy kuldjon a 30 ezer lelegezteto gepbol 10 ezret mert kiderult az angol egeszsegugyrol, hogy min 15 eve nem fejlesztettek rajta semmit.
A nemeteknel azert van rend mert egyreszt van zs (fel europa az o gyaraikban dolgozik) masreszt a nemet relative szabalykoveto (enyhen kocka is).
Az ottani torokok amugy is europaibbak voltak es nagyjabol alkalmazkodtak is a 10-20-30 ev alatt.
Olasz es spanyolorszag meg csoro mint a szar es bennuk van a latin vermerseklet is.
Ez latszott amikor eszakrol lementek "nyarlani" delre a munkaszunet alatt amit igazabol nem azert hoztak, hogy mindenki nyarlani menjen, hanem, hogy otthon kuksoljon mert gaz van.
Spanyol orszagban 3 millio munkanelkuli van.
Olaszorszagban is olyan 8-10% korul van.
Remelem erted az osszefuggest.
30.
MűszálasLőrinc
#9: Te nem túl sokat tudsz a világról ahogy látom.
"Pedig nem csóró ország"
De. Az.
Kb az euba lépésük óta táncolnak azon a penegeélen ami a görögök csak meg nem szédültek le róla.
Kibaszottul túlköltekezők és rettenetesen sok az idős az eltartott.
Konrétan a turizmus adja a bevétel nagy részét ami most ugrott.
Szopó.
29.
MűszálasLőrinc
#11: Szerintem ne told túl.
Egy év szine a fene sem fog emlékezni erre.
Az emberek 75%-a aranyhal szinten tolja.
A politikusok se fogják eröltetni mert ez pénzbe kerül amit el is lehetne lopni.
28.
MűszálasLőrinc
Mashol meg pont olyan cikket hoztak
le hogy a jatekokkal nem, de a hardver megjelenessel gondok lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...