Frissítve: Resident Evil - bajok a Resistance-bétánál

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Tegnap vette kezdetét a Resident Evil: Resistance nyílt bétatesztelése, a próbakör azonban csak Xbox One-on tudott problémamentesen elrajtolni. A PC-s és a PS4-es bétát elhalasztották.

Ha valaki azt tervezte, hogy szombati program gyanánt nyúzza egy kicsit a Resident Evil: Resistance bétáját PC-n vagy PS4-en, kerítsen gyorsan valami alternatív elfoglaltságot: a Capcom tegnap délután jelezte, hogy ezen a két platformon technikai okokból elhalasztották a próbakört, és egyelőre nem is tudjuk, hogy meddig.

Amint okosabbak leszünk, frissítjük a hírt; addig is a jelek szerint Xbox One-on tökéletesen zakatol a tesztelés, ott lehet próbálkozni. A Resident Evil: Resistance egyébként április 3-án rajtol el a Resident Evil 3-mal együtt, látható hát, hogy a japánok nem hagytak túl sok időt a korai verzió kipróbálására.

A csalódott Resident Evil-rajongók figyelmébe a múlt hét óta elérhető Resi 3-demót ajánljuk, illetve érdemes megnézni a Jill Valentine-ról szóló új trailert is, amiből kiderül, hogy a hölgyemény is játszható karakter lesz a Resistance-ben.

Update! Most már a PC-sek és a PS4-esek is bétázhatnak.

5.
5.
GAMEROD
Ennyi erővel megcsinálhatták volna az Outbreak remake-t is.
4.
4.
zozo76hun
Ebbol is latszik hogy az XBOX a legjobb! :D

(csak poen)
2.
2.
Annyira örülnék, ha nem az érdektelen és bukásra ítélt multival lehetne már tolni, hanem a rendes játékkal. Demót sem néztem meg, annál drágább az időm. Játék meg csak pénteken lesz, pedig már a tesztpéldányokat is letudta a sajtó és még írtak is róla betűket. Nagy várakozásban vagyok, hogy milyen lett a régi-új kedvencem.
1.
1.
Biztos kifizette őket a Micro egy kis időre. Pedig az első trailer a játékból még Sony logóval volt. Hát ilyen ez a popszakma, a pénzt gondolom meg mindenki szereti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...