Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 28.
  • Akció
Link másolása
Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Ideje felcsapni az App Store-t vagy a Play Store-t, most ugyanis két nagyobb kaliberű mobilos fejlesztés is ingyenesen tölthető le. Az ustwo ötletes puzzle-kalandja, a Monument Valley 2 és a mobilos Tomb Raider-mellékág, a Lara Croft GO is fizetés nélkül lehet a miénk.

A Monument Valley-t valószínűleg nem kell bemutatnunk nektek, az M. C. Escher munkásságát idéző puzzle-játék a rövidsége ellenére is az egyik legjobb mobiljáték, amelyben a perspektívával játszva, a pálya forgatásával kellett biztosítanunk a kis főhősünk előrehaladását. A folytatás fő csavarja, hogy most már a kislánya is elkíséri Rót, így nekünk mindkét karakterre oda kell figyelnünk.

A Lara Croft GO a Square Enix GO-sorozatának a tagja, amely egy körökre osztott puzzle-játék keretei között adja vissza nekünk a klasszikus Tomb Raider-kalandokat. Sötét barlangok és dzsungelek mélyén ugrabugrálunk majd, miközben halálos csapdákat kerülgetünk és veszélyes lényekkel nézünk szembe.

2.
2.
Gykrizsi
Szuper MV2 le is lett töltve, az első rész is klassz volt
1.
1.
logic5
Nagyon jó mindkettő, csak ajánlani tudom őket. Remélem a Hitman GO is ingyé lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...