Monument Valley 2 IPHONE, PC

Minden idők egyik legjobb mobil játékának folytatása.

A Netflix tovább bővíti a játékpalettáját

A streamingszolgáltató már pár éve belépett a mobiljátékok piacára. Az előfizetéssel játszható játékok listája komoly bővülés előtt áll, kérdés, hogy fognak-e velük foglalkozni az előfizetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a nagyágyúknak nyoma sincs egyelőre, legalább a megjelenések számára nem panaszkodhatunk majd a következő napokban.

Bemutatkozott a Monument Valley: Panoramic Collection

PC-re költözik az Ustwo Games két gyönyörű puzzle-játéka. A fejlesztők mindkét Monument Valley-t átdolgozták a széles képernyők kedvéért, a részeket pedig külön-külön, de akár egy gyűjteményben is beszerezhetjük.

PC-re költözik a Monument Valley

A Monument Valley rendezője, Jennifer Estaris egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy nemcsak a sorozat harmadik részén dolgoznak, de ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt PC-re is ellátogat a játékuk.

Négy év után kibővült a Monument Valley 2

A Monument Valley-sorozat az egyik legemlékezetesebb mobilos franchise, és bár a harmadik rész még várat magára, azért a rajongók így sem panaszkodhatnak: a minap kaptak egy meglepetésfejezetet a legutóbbi játékhoz.

Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Készül a Monument Valley 3

Az ustwo games a minap bejelentette: nekiálltak, hogy elkészítsék a Monument Valley harmadik részét. Ha tehát kedvelitek a szürreális puzzle-játékokat, akkor ezen mindenképp tartsátok rajta a szemeteket!

Vászonra kerülhet a Monument Valley is

Komoly feladat Hollywoodnak a videojátékok filmes adaptációja, a megfelelő receptet pedig a mai napig sem sikerült megtalálni. A Monument Valley közel sem mondható magától értetődő választásnak, a Paramount mégis felvállalta a kihívást.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Leleplezték a Monument Valley 2-t

Sőt, már tölthető is iOS-re az App Store-ból. Az Apple fejlesztői konferenciáján mutatkozott be minden idők egyik legjobb mobil játékának a folytatása, a Monument Valley 2.