Monument Valley 2 IPHONE

Minden idők egyik legjobb mobil játékának folytatása.
Típus:

Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Készül a Monument Valley 3

Az ustwo games a minap bejelentette: nekiálltak, hogy elkészítsék a Monument Valley harmadik részét. Ha tehát kedvelitek a szürreális puzzle-játékokat, akkor ezen mindenképp tartsátok rajta a szemeteket!

Vászonra kerülhet a Monument Valley is

Komoly feladat Hollywoodnak a videojátékok filmes adaptációja, a megfelelő receptet pedig a mai napig sem sikerült megtalálni. A Monument Valley közel sem mondható magától értetődő választásnak, a Paramount mégis felvállalta a kihívást.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Leleplezték a Monument Valley 2-t

Sőt, már tölthető is iOS-re az App Store-ból. Az Apple fejlesztői konferenciáján mutatkozott be minden idők egyik legjobb mobil játékának a folytatása, a Monument Valley 2.