A zene szabadsága a tét a No Straight Roadsban

  • Írta: gorien
  • 2020. március 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A zenék egyediségét kell megvédenünk egy rockerpárost irányítva a No Straight Roadsban. Ez a színes, zizzent, funky világ számtalan fülbemászó dallamot ígér, miközben gitárunkkal rendet vágunk az elvetemült lemezlovasok között.

A Sold Out és a Metronomik játékában a zenéé a főszerep, az lesz ugyanis a legnagyobb fegyverünk. A főhős egy feltörekvő rockerpáros, Mayday és Zuke, akik felveszik a harcot a Vinyl Cityt fenyegető NSR-rel, ők ugyanis elektromos zenével akarnak mindent ugyanolyanra szabni, elnyomva a többi műfajt. Az akció-kalandjáték egyik legmeghatározóbb részét a dalai képzik, amelyekbe külön is belehallgathattok.

A szokatlan ötlet mögött Wan Hazmer (a Final Fantasy XV vezető tervezője) és Daim Dziauddin (a Street Fighter V concept artistja áll). A No Straight Roads színes, őrült világába június 30-án vethetjük bele magunkat PlayStation 4-es és PC-n – ott azonban csak az Epic Store-ban lesz elérhető.

Egy gyűjtői változat is előrendelhető már a játék PlayStation 4-es változatához 70 euróért. Ebben az ilyen csomagok már-már általános tartozékának tekinthető concept art-gyűjtemény mellett a játék zenéit is megtaláljuk, stílszerűen bakeliten, valamint egy pár dobverőt is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...