A NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Passbe

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 30.
  • Akció
Link másolása
A héten újabb nagyágyúval bővül a konzolos Xbox Game Pass kínálata, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy csütörtöktől a NieR: Automata minden jóval megpakolt kiadása is elérhető lesz az előfizetők számára.

A hétvégén több bejelentés is érkezett NieR témában. A NieR: Replicant újrázásáról már beszámoltunk, most pedig a NieR: Automata kapcsán szolgálhatunk jó hírekkel: egyrészt kiderült, hogy a játék eladásai mára átlépték a 4,5 millió példányt, másrészt megtudtuk, hogy április 2-án a NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

A jó hír az, hogy a szolgáltatás előfizetői kapásból a játék Become as Gods-kiadásához férhetnek majd hozzá, ez az alapjáték mellett az összes később megjelent kozmetikai kiegészítőt is felvonultatja. Üröm az örömben, hogy a bejelentés csak a konzolos Xbox Game Pass játékosainak szól.

23.
23.
TrishtanAG
#12: Pont a 3. végigjátszás a lényeg, ami konkrétan a játék folytatása, egy idú után egy harmadik szereplőt irányítva.
21.
21.
Őrnagy
#1: Hát igen, ezek mindegyike kurvára eltér a Vampyrtól.
De ez már milyen idegesítő, hogy az ember rááll egy Game Passes játékra, erre az kikerül belőle. Mondjuk én még nem jártam így, de együttérzek.
20.
20.
Őrnagy
Baszki, szerintem véletlenül én irányítom a Microsoftot!
Előbb a Surge 2, aztán a Nier Automata kerül a Game Passbe! Pont ezt a kettőt akartam, komolyan!
Lehet, én vagyok Phil Spencer tudatalattija, vagy valami hasonló, de durva!
12.
12.
#1: Nekem nagyon tetszett, de mivel nem vagyok ismétlés párti, ezért minden "megéri" ellenére sem tudtam harmadszorjára is végigvinni ugyan azt az egy lazy ow játékot, hogy kiderüljön még valami. Viszont ez csak én vagyok, de még én is megmondhatom, hogy jó a játék és kvázi nem sajnálom belőle az eddig belefektetett 33 órámat. Nem felejtettem el és ha eljön az idő, akkor folyt. köv., ha pedig nem, akkor az eddigiek alapján is próbára bárkinek ajánlom a Nier: Automata-t. Nagyon jó H&S játék és mindig rá tud tenni egy lapáttal. Mindemellett megadja azt a feelinget, hogy bármilyen mélyen vagy órákban a második végigjátszás közepén (B küldetés), leszel majd mélyebben is a sztoriban és sosem fogod tudni, hogy mikor jön a csavar. Mindig, amikor kiderül valami új, teljesen más megvilágításba helyez mindent. Aztán a közepére már te érzed magad oltári hülyének a mészősz játékban, hogy menté és őté.

Szóval a játék zseniális, de ne higgyetek nekem, csak csapassatok bele pár órát. Ha megfog, akkor buktad az életed. Nekem kb 3 óra kellett, hogy egy végigjátszásra megfogjon és kb még 5-6, hogy örökké érdekeljen. Igazi sci-fi cucc, ahol van időd agyalni, de adja is alád a játék a lovat. Ha tudod, mi a sci-fi, akkor tudod, hogy mi ez a játék és hogy csak minimum 3 végigjátszára tudopd meg, hogy mi az az élmény, amit ad. Ennél a játéknál úgy kell eldönteni, hogy fasza-e, hogy kipróbáljuk és bármilyen manga ellensnek azt tudom tanácsolni, hogy nyilván először mindenkinek szúrja a szemét, hogy a csajnak kint van (az amúgy botrányosan jó) segge, de hamar rá fogunk jönni, hogy ez csak egy grafikai stílus és nem ez a lényeg az egészben. Sőt ez olyan messze volt a lényegtől, mint vasorrú bába a mágneses asztalt.

kb.
11.
11.
TrishtanAG
#9: Amúgy nem nehéz, ugrálni kell sokat, akkor nem sebződsz. Vagy a boss előtt levenni a nehézséget easy-re, akkor be lehet kapcsolni a beépített "cheateket", és azokkel meg gyerekjáték.
10.
10.
TrishtanAG
#7: Mert az egyik befejezést befolyásolja, hogy sikerül-e elsőre megcsinálni azt a 40 percet, vagy nem :).
9.
9.
elgeri
#8: Áhhh, ne!
Engem most így GP-ben nagyon érdekel a játék. De nincs időm ilyen hizásokkal szívni :(
8.
8.
Dresa
#7: Szerintem hozzátartozik a feelinghez! Elsőre én a bossnál hullottam el és nem értettem h akkor most mi van.. de ha túljutsz rajta nagyon nagy élményt nyújt ez a koncepció.. aki meg nem jut túl rajta az így járt :D
7.
7.
Anti4730
Na ez az a jatek amit megvettem, es mivel nem lehet menteni az elso negyven otven percben, sose volt turelmem mindig kettonel tobbszor ujranyomni azert mert meghalok. Ez annyira folosleges huzas, nem ertem miert nem lehetett ezt csak opciokent berakni.
5.
5.
Gykrizsi
Király, úgy is be akartam szerezni
1.
1.
Darksiders84
Na ez jó hír megnézem mert elég sok mindenkinek tetszett. A Vampyrt sajnálom hogy kiveszik pár napja kezdtem el de jobban bejött mint amiket mostanában néztem Rage 2 vagy Surge 2 és Wolfestein Joungblood se fogott meg úgy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...