Holnap érkezik a Modern Warfare 2 Remastered

  • Írta: szlav
  • 2020. március 30.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy ismét pontosak voltak a korábbi pletykák és szivárgások: minden jel arra mutat, hogy holnap, azaz március 31-én megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Nem titok, hogy hamarosan befut a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, de úgy tűnik, hogy a 2019-es Modern Warfare harmadik szezonját sem kell megvárnunk azzal, hogy újra átélhessük a széria egyik legkiválóbb darabját.

Napvilágot látott ugyanis a felújított kampányt beharangozó előzetes. Ezúttal a hivatalos PlayStation Store német változata húzta meg idő előtt a ravaszt, biztosak lehetünk tehát az alacsonyabb minőségű videó ellenére is, hogy nem csupán egy ügyesen megvágott sufnimunkáról van szó.

Hivatalos tehát: március 31-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, amely kizárólag az egyjátékos módot tartalmazza. A játék 25 eurós áron került fel a német PS Store-ra, így hasonló árazásra számíthatunk a többi platformon is.

8.
8.
25 euro es nincs multi? Hulladek Acti ismet bemutatkozott
6.
6.
zimonyini
#3: Én a favelás résznél rengeteget szenvedtem, az beleégett az emlékeimbe. :D
3.
3.
SLi
#1: veteránon (kontrollerrel) ez volt talán a legkönnyebb, nem is emlékszem kiemelkedően nehéz részre, viszont sok emlékezetes pillanat van
1.
1.
p3ti
Részben örülök, mert mai napig szívesen játszom a COD kampányokat, imádtam és végig játszottam az összes részüket anno X360 -on, viszont hatalmas vérzőpont számomra hogy nem lesz hozzá multi... :(
Igen tudom hogy a jelenlegi COD multiplayerrel nem szeretnének szembe menni..de hatalmas nosztalgia lett volna nekem újra játszani egy aktív korret multival, főleg hogy az volt régen a kedvencem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...