Holnap érkezik a Modern Warfare 2 Remastered

  • Írta: szlav
  • 2020. március 30.
  • Pletyka
Úgy tűnik, hogy ismét pontosak voltak a korábbi pletykák és szivárgások: minden jel arra mutat, hogy holnap, azaz március 31-én megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Nem titok, hogy hamarosan befut a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, de úgy tűnik, hogy a 2019-es Modern Warfare harmadik szezonját sem kell megvárnunk azzal, hogy újra átélhessük a széria egyik legkiválóbb darabját.

Napvilágot látott ugyanis a felújított kampányt beharangozó előzetes. Ezúttal a hivatalos PlayStation Store német változata húzta meg idő előtt a ravaszt, biztosak lehetünk tehát az alacsonyabb minőségű videó ellenére is, hogy nem csupán egy ügyesen megvágott sufnimunkáról van szó.

Hivatalos tehát: március 31-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, amely kizárólag az egyjátékos módot tartalmazza. A játék 25 eurós áron került fel a német PS Store-ra, így hasonló árazásra számíthatunk a többi platformon is.

8.
grindcore
25 euro es nincs multi? Hulladek Acti ismet bemutatkozott
7.
kryszisz
#5: Pláne, hogy próféta csak egy van közöttük:D amúgy pár hónapja végigvittem az MW Remasteredet, ha már anno PS+ játék volt. És azt kell mondjam, hogy az a játék sem öregedett túl jól, messze nem élveztem annyira a kampányt, mint 2007-ben, és nem csak az újdonság varázsának hiánya miatt. A pályatervezés mai szemmel egyáltalán nem jó, sokszor nem egyértelmű merre is kell menni. Az AI vacak, és most már nagyon szembetűnő volt, hogy amíg a kijelölt ponthoz nem érsz, addig végtelen spawn van nagyjából mindenhol, plusz, hogy a társak az esetek 80-90%-ban csak kellékek, mindenkivel neked kell végezned a pályán. Továbbra sem tartom rossz játéknak szó se róla, de itt most az átlagnál jobban éreztem, hogy az idő sok mindent megszépít. Az MW2-ből meg mindössze annyi dereng, hogy én sem szerettem annyira akkor, mint az elődöt, plusz a No russian pálya természetesen megmaradt. Ja, és hogy az alant említett favellákat én is utáltam:D
6.
zimonyini
#3: Én a favelás résznél rengeteget szenvedtem, az beleégett az emlékeimbe. :D
5.
Nyarlako
#4: Azt hittem egyértemű miszerint vélemény, nem tudományos vagy profetikus kinyilatkozatás.
4.
KRAT0S
#2: Úgy mondod mintha ez tény lenne!
Neked lehet! Nekem viszont ez a rész tetszett a legjobban.
3.
SLi
#1: veteránon (kontrollerrel) ez volt talán a legkönnyebb, nem is emlékszem kiemelkedően nehéz részre, viszont sok emlékezetes pillanat van
2.
Nyarlako
#1: Multikat sose toltam de a kampány egy hulladék MW1 után.
1.
p3ti
Részben örülök, mert mai napig szívesen játszom a COD kampányokat, imádtam és végig játszottam az összes részüket anno X360 -on, viszont hatalmas vérzőpont számomra hogy nem lesz hozzá multi... :(
Igen tudom hogy a jelenlegi COD multiplayerrel nem szeretnének szembe menni..de hatalmas nosztalgia lett volna nekem újra játszani egy aktív korret multival, főleg hogy az volt régen a kedvencem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...