Közeleg a Modern Warfare 2 Remastered

  • Írta: szlav
  • 2020. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Szorgosan dolgoznak az adatbányászok a Call of Duty: Modern Warfare körül, így megtudtunk néhány részletet a játék harmadik szezonjáról. A slusszpoén: ezzel együtt megérkezhet a Modern Warfare 2 felújított változata is.

Ugye senkit nem lepünk meg azzal, hogy készül a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változata? Ezt lényegében 2018 óta tudhattuk, mostanában azonban még jobban felpörögtek az események - egy héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy újabb helyen kapott korhatár-besorolást a játék. Nos, úgy tűnik, hogy tényleg nem kell már sokat várnunk rá, ha szerencsénk van, akkor a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjával érkezhet a kicsinosított kampány.

Jelenleg a vége felé közelít a második szezon, a legutóbbi frissítéssel pedig rengeteg új adat került a játék fájljai közé - fájlok, amiket az adatbányászok máris sikeresen dekódoltak. Innen érkezik a fenti borítókép is, ami pontot tesz a hosszú huzavona végére. Igen, DLC formájában, a 2019-es Modern Warfare motorján élhetjük át újra a Modern Warfare 2 eseményeit. Nem, a felújított változat nem tartalmaz többjátékos módot.

Természetesen érkezett néhány friss információ a Modern Warfare harmadik szezonjáról is. Ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor két pályát (Backlot, Village), két operátort (Alex, Ronin) és két új fegyvert (SKS mesterlövészpuska és Renetti pisztoly) kapunk. Frissülnek majd a Warzone playlistjei is, így párosan vagy négyes csapatban is ugorhatunk majd, érkezik a High Action névre keresztelt gyorsított játékmód, a Realism és Hardcore szabályrendszerrel megspékelt akció, és számíthatunk még más, időszakosan elérhető különleges játékmódokra is.

2.
2.
huster14
1.
1.
Falcon
Nessze semmi fogd meg jol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...