Ghost Recon: Breakpoint - barátokkal akár ingyen

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Hír
Link másolása
A Ghost Recon: Breakpointtal a veterán franchise a mélypontjára jutott, de a Ubisoft még most is mindent megtesz azért, hogy a magához édesgesse a játékosokat. Bevezették tehát az ingyenes barátmeghívót és egy bőkezű próbaidőszakot.

A Ghost Recon: Breakpoint nem a világ legrosszabb játéka, de az biztos, hogy nem miatta fogunk emlékezni a nagy múltú szériára. A Ubisoft is belátta a hibáit, csak kár, hogy túl későn: a Deep State DLC és az immerzív mód jót tettek az összképnek, de csodára továbbra sem érdemes számítani. Éppen ezért nehéz lenne a játékot teljes áron ajánlani, de a franciák előrukkoltak valamivel, ami talán fellendítheti a Breakpoint népszerűségét.

Barátokkal ugyebár minden sokkal jobb móka, mostantól pedig szörnyen nehéz lesz nemet mondani a kooperatív játékra. A Ubisoft bevezeti a Friend Pass rendszerét, amely segítségével szabadon meghívhatjuk a barátainkat egy kis közös lövöldözésre. Ha tehát a társaság egyik tagja megvette a játékot, egyszerre akár hárman is csatlakozhatnak hozzá teljesen díjmentesen. A június 16-ig élő rendszer azonban csak akkor működik, ha együtt, kooperatív módban játszunk, vagyis a meghívók nem egyenértékűek a teljes értékű csomaggal, a meghívottak egyedül nem férnek hozzá a játékhoz.

Szerencsére az önálló játékra is van ingyenes megoldás, ez pedig az úgynevezett Trial. Mostantól bárki hozzáférhet a Ghost Recon: Breakpoint teljes egészéhez egy 6 órás időkereten belül. Ahogy a Friend Pass, úgy a Trial is elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is, a konzolokon azonban PS Plus- vagy Xbox Live Gold-előfizetésre lesz szükségünk a játékhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...