PS4-exkluzívként rajtolt a Modern Warfare 2-újrázás

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A szivárgásoknak megfelelően az imént felkerült a PlayStation Store kínálatába a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának felújított változata. A probléma az, hogy egyelőre csak oda.

Régi pletyka igazolódott be az imént, az Activision ugyanis mindennemű előzetes (hivatalos) beharangozás nélkül tette elérhetővé a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának felújított változatát. Nem elírás, a Call of Duty 4 remasterével ellentétben ez a játék nem tartalmazza a multiplayer módot (sem a Spec Opsot), csak és kizárólag a sztori küldetéseit játszhatjuk újra - köztük a hírhedtté vált No Russian misszióval.

A remasterelt változat konzolokon akár 4K felbontás és HDR mellett is játszható, míg a PC-sek annyira frame-et sajtolnak ki belőle másodpercenként, amennyit a vasuk bír - ők egyébként ultraszéles monitoron is játszhatják az FPS-t. A probléma csak az - és talán ez a hír legmeglepőbb része -, hogy a Modern Warfare 2 remastere egyelőre PlayStation 4-exkluzív, a számítógépes és az xboxos változat április 30-án jelenik meg.

Az újrázás 7490 forintotokba kerül, és megkapjátok mellé az Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle-t is, amely az új Modern Warfare-hez és a Warzone-hoz ad tartalmakat.

4.
4.
Inferno
#2: Dea sajnos az én megvettem és csak a halvány install gomb van ott a nyomorult exkluzivitás miatt helyette csak az UDT Ghost packot kaptam meg az MW2019-be.
3.
3.
playstation4
Megveheted de csak április 30-án indíthatod el
2.
2.
Clayman
Ez biztos? Nekem a Modern Warfare storejában megjelent egy Modern Warfare 2 campaign bundle 25USD és nem írja sehol, hogy ha megveszem akkor egy hónapig csak nézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...