A Totally Reliable Delivery Service is ingyenes PC-n

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 2.
  • Akció
Link másolása
Még csak most jelent meg, de máris igen kedvező ajánlatokkal juthatunk hozzá a Totally Reliable Delivery Service című kooperatív, csomagszállítós játékhoz. PC-n ingyenesen tölthetjük le, emellett az anyag része az Xbox Game Passnek is.

Stílszerűen április 1-jén jelent meg a Totally Reliable Delivery Service PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és mobilokra, amely egy családbarát kooperatív játék, amelyben négy kutyaütő csomagfutárt alakítunk. A We're Five Games leginkább a Human: Fall Flatre emlékeztet, miközben ugyanis azon vagyunk, hogy a szabadon bejárható sziget egyik pontjából elvigyünk egy csomagot a másikra, meg kell küzdenünk a rongybabafizika nehézségeivel is.

A játékhoz már most igen kedvező módon juthatunk hozzá egyes platformokon. PC-n például április 8-ig ingyenesen letölthetjük az Epic Games Store-ból (az üzlet egyébként is elég erősen megnyomta az elmúlt napokat ebből a szempontból), és a konzolos Xbox Game Pass-előfizetők is örülhetnek, ugyanis ők is hozzáférhetnek a családbarát mókázáshoz anélkül, hogy bármit is fizetniük kellene érte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...