Steamen is megjelenik a Sea of Thieves

  • Írta: szlav
  • 2020. április 2.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hamarosan a Steamen keresztül is zászlót bonthatnak a Sea of Thieves fotelkalózai. A Rare játéka bő két évvel az eredeti megjelenése után a Valve platformján is megvásárolhatóvá válik.

A Microsoft ezidáig kifejezetten rövid pórázon tartotta a Rare kalózjátékát: a Sea of Thieves PC-n kizárólag a Microsoft Store-on keresztül volt elérhető, ez azonban hamarosan megváltozik. A mai napon beélesedett a program hivatalos oldala a Steam piacterén, habár a pontos megjelenési dátumról és az árazásról egyelőre nem kaptunk adatokat.

Érdemes megemlíteni, hogy a folyamatosan frissülő online játék továbbra is teljes crossplay-támogatást élvez majd, így a Steam vásárlói probléma nélkül egy fedélzetre léphetnek az Xbox One-os vagy Microsoft Store-os kollégáikkal.

Az időzítés egyébként remek, hiszen amellett, hogy a játék nemrégiben megkapta a saját oktatómódját, egy újabb ingyenes tartalmi frissítést is kapott. A Heart of Fire küldetéssorozata Arthur Pendragon, Stitcher Jim és Captain Flameheart históriáját meséli el egy izgalmas, lángolóan forró kaland keretei közt.

1.
1.
crytek
Na már csak a Forzáknak kéne ...Meg ne adj isten a Gears of War összesnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...