Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

  • Írta: gorien
  • 2020. április 3.
  • Akció
Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.

Tegnap óta, ahogy a múlt héten megígérték, bezsebelhetjük az Epic Games Store-ban a Gone Home-ot, a Hobot és még a The Jackbox Party-sorozatból önállósodott Drawful 2-t is. Az első a sétaszimulátorok hajnaláról származik, a második a Torchlight alkotóinak akció-kalandjátéka, a harmadik pedig egy barátokkal játszható partijáték, amely az Activity rajzokat kitalálós feladványaihoz hasonló.

Jövő hétre, azaz április 9-re, az Epic Games Store egy játékot jelentett be – ami addig persze változhat, nem ritka, hogy utólag dobnak valamit még bele a kosárba az üzemeltetők. A következő szabadon felmarkolható alkotás a Frogwares Sherlock Holmes-sorozatának 2014-es darabja, a Crimes & Punishments. Ebben a nyomozós játékban hat bűnügyet oldhatunk meg a világ egyik leghíresebb nyomozójának bőrébe bújva.

45.
Kawada
#44: Most akkor ne reagáljak mert nem vagyok Duken vagy reagáljak, de minek?
44.
jarlaxle
#18: Duken...
Keress fel egy orvost!
43.
Macifasz
#41: Na igen, és még ő használja a fillérbaszás és az önmaga paródiája kifejezéseket. :-D
42.
Macifasz
#37: Hol pampogtam én? Hol mondtam, hogy "jaaaj, a csúnya crytek bánt engem, pedig én csak egy igazságharcos vagyok bürürühüüüü". :-D Szokásodhoz híven, nagyon elvagy tévedve, de sebaj...téged így szeretünk. :-)
41.
Kawada
#40: Az epic szindróma sem lenne probléma, ha nem egy önmagával szemben is igénytelen, önmagán spóroló, játékfejlesztőket lenéző kis fillérbaszó írogatná le ezeket minden cikk alatt. Azt utálja egy cégben, amit személy szerint magával szemben racionálisnak tart és "okosnak".
40.
MűszálasLőrinc
#22: O nem fogja.
Sok mindent lehet mondani ra, de az, hogy nem kitarto azt nem.
A sporolasi szokasaival egyet lehet erteni.
De ez az epic szindromaja tenyleg koros.
37.
crytek
#35: Úgy úgy ,már vártam. Egyszer fordítom a szavaitokat ti ellenetek már szóvá teszitek... Rámzudítani jó ,de amikor ti kapjátok már pampogtok.Önmagatok paródiája vagytok.
36.
Kawada
#34: Jujujj, reszkess Mészáros.
35.
Macifasz
#31: Fúúú, jaaaj, nem írtam oda, hogy majd csak 9-én szerzem be, most aztán megfogtál. :-D Az egy dolcsi pedig csak a szemléltetése akart lenni annak, hogy ha valaki, akkor te SOHA nem veszel teljes áron játékot, mindig azt keresed és lesed, hogy mi mikor lesz a legolcsóbb, és vered a tamtamot, ha valami, ami érdekel téged, még nem olcsó vagy egy humble része. Viszont mindezek mellett prédikálsz és olyan szavakat használsz, hogy fillérbaszás, majd aztán nem érted, miért bántanak téged, téged, a szegény igazság bajnokát, aki csak jót akar az emberiségnek, hogy folyton folyvást ekézi az EPIC Game Launchert. :-D Mondjuk szó mi szó vicces, hogy hétről-hétre belefutsz ugyan abba a pofonba, majd ugyan úgy rácsodálkozol, mint a legelső alkalommal. Írni is nehezebb lenne ennél jobb komédiát. :-D
34.
crytek
#33: Ej ez most betalált.Mondom is a bankomnak azt a 35 millát költsék el ők nekem már nem is kell,mert lealázott egy 8 éves...
33.
#26: Ahogy megígértem, LESZARJUK!

#31-es válaszodra pedig.... .8 éves unoka húgom többet költ play áruházban buborékos játékokra mint te a .... .Igaz ő bőven intelligensebb. Azért nem hangoztatnám helyedben ezeket, egy gamer oldalon, mert ciki... .

Na akkor megint jöhetnek a számok.
32.
godach
#31: Úgy kivágnálak innen, hogy soha többet nem lenne kedved visszajönni, komolyan mondom.
Ez a fajta nagyképű és kötekedő stílus még mindig érthetetlen számomra, hogy nem tűnik fel a moderátoroknak...
31.
crytek
#28: Ok. Örülök neki hogy időutazó vagy mivel az csak április 9-étől lesz elérhető :)
Lottószámok esetleg?

1$-ért? Évek óta nem vásároltam semmit 1 $-ért mivel a humble havi csomagja 12$-os...Gondoltam szólok... :)
30.
Kawada
#26: Azt ugye tudod, hogy a számodra állandóan örömkönnyeket okozó Halo MCC is Unreal engine? És így minden steamen eladott példányból 5% epic zsebbe megy? :D
29.
Kawada
#26: "Ha nincs Fosnite nem tudnátok ingyen játékokkal fillértbaszni ott... "

Értem már. Te egyfajta konkurenciát látsz bennük...
28.
Macifasz
#26: A Sherlock Holmest igen. Remélem nem lesznek álmatlan éjszakáit tőle, nem venném a szívemre, ha te, mint nagy szabadságharcos, telesírnád a kis párnádat. A fillérbaszás kifejezés pedig még mindig nevetséges a te szádból, aki rendre 1 dollárért veszi a játékokat és kiveri a hisztit, ha egy tripla A játék 3 hét után már nem ennyibe kerül. :-D
27.
PiszkosFred
#26: Hé zsebspartacus, az Unreal motor már smafu, az már nem is hoz nekik pénzt?

Vicces, mert azt bezzeg használod TE is és így tömöd a zsebét az Epicnek, te "lázadók" gyöngye :D
26.
crytek
#25: Juhéj.. linkelted amiről magyarázok. Gratulálok. Ez hűen tükrözi hogy ez a fos soha semmivel nem fogja felvenni a harcot mivel csak a Fortnite van nekik. Másból pén nem igen jön...szánalmas hogy 2 db steames cím ami mellesleg nem exklúziv volt hozott annyit 1.5 hónap alatt mint ez az ótvar 1 év alatt 50 + exklúzivval.. Szóval igen marad a Fortnite takarózás mindörökké abból legalább futja a kukázott milliókra ami a lefizetésekre megy.

#24: Úgy bizony nincs ám..lásd első bekezdés...2 db game odaverte a nagy epic storeotokat. Ha nincs Fosnite nem tudnátok ingyen játékokkal fillértbaszni ott... A mostani 3-at ugye behuztátok?
25.
Kawada
#19: Mint mondottam... A pszichiáter pedig engem igazol...

https://www.newsobserver.com/news/business/article239001793.html

Nekem legfeljebb egy valami fáj, az te vagy... Szekunder szégyenérzet környékez gyakorlatilag minden kommentedtől. Az Epic több érzelmet vált ki belőled mint belőlem, mert én kb. leszarom, nemhogy fájna az, hogy most épp csak hány száz millió dollárt keresnek 1 szaros játékukkal, míg te minden cikk alatt szurkolsz a haláluknak...
24.
Macifasz
#21: És - ahogy Korio is írta - neked és a hozzád hasonló többi picsoginak SEMMIRE nincs ráhatásotok. :-D Hitegethetitek magatokat eféle álmokkal, meg gondolhatjátok azt, hogy ti vagytok naaaaaaagy igazságharcosok, akik mindenkiért kiállnak, de csak lejáratjátok vele magatokat. Nem is kicsit. :-D És ez nagyobb tény, mint a számok, amikkel rendre dobálózol. Bocs, hogy ezt tőlem kellett megtudnod.
23.
Macifasz
#15: Az, hogy a számok téged igazolnak nem változtat azon a tényen, hogy irritáló, fárasztó és szánalmas, amit művelsz. Akár itt, akár más fórumon, legyen az magyar vagy külföldi.
22.
#21: Van neked a lo..ra arra hatásod.
Attól még , hogy 100x leírod a számok téged igazolnak, baromi leszarja mindenki.
Menj ki az utcára , kiabáld bele a nagyvilágba AZ EPIC SZAR!
Nem veszed észre, hogy lejáratod magad minden posztnál?

Egyébként köszönöm az ingyen játékokat az EPIC-nek.Volt amiért nem adtam volna soha pénzt, de kipróbálhattam.Amire pedig adtam volna, széles mosoly kíséretében elfogadtam.
Na akkor most már leírhatod, hogy a számok TÉGED! igazolnak.
Aztán leírjuk LESZARJUK!
Játszhatunk ilyet , meglátjuk ki unja meg hamarabb.
21.
crytek
#20: Ennél nagyobbat nem tévedhettél volna...

Pont hogy a netet ,a világot telesírok miatt tart ott az epic ahol = szánalomisztánban a szottyos bevételeivel.. Szóval CSAKIS nekünk sírogépeknek van ráhatásunk mivel mi vagyunk azok akik a büdös életbe egy fillért se fognak költeni és ezt ők büszkén közlik is a kis szánalmas táblázatukban had röhögjön rajtuk a világ.

Bocs hogy ezt tőlem kellett megtudnod.
20.
PiszkosFred
#19: Akkor, mint az oviban, kezdjük elölről: senki sem vitatja azt, amit állítasz, így jelenleg magaddal vitatkozol.

Egyszerűen arról van szó, hogy jelenleg az epic dolgait és üzleti politikáját rajtad kívül senki le sem sz.rja. Nem a mi pénzünk, közünk hozzá semmi és bármennyire is azt hiszed, hogy van ebbe beleszólásod vagy ráhatásod, kérlek alássan, NINCS. Te egy nyomorult kis porszem sem vagy a gépezetben, még egy kipukkadt finggal teli lufi sem. De, még mielőtt félreértenéd és mennél sírva panaszkodni, én sem, és a többiek sem. Erről van szó.

Szívesen!
19.
crytek
#18: A számok engem igazolnak ,sokszor írom le mert tudom fáj neked. Hivatalos adatok. Nem faszságok.
Majd ha az epic változik én is fogok velük kapcsolatban azaz soha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...