Titokzatos szigetek várnak a Windboundban

  • Írta: gorien
  • 2020. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután hajótörést szenvedett, a fiatal Karának alkalmazkodnia kell a Tiltott Szigetek rejtélyes világához. Vadászat, hajóácsolás és felfedezés vár a Windbound játékosaira ebben a túlélőjátékok zsánerét megújítani akaró darabban.

A Syndicate-játékok szellemi örökösének készült Satellite Reign alkotóinak, a 5 Lives Studiosnak következő alkotása a rejtélyes és misztikus Tiltott Szigetekre kalauzol minket. Itt szenved hajótörést Kara, a Windbound főhőse, akinek ki kell ismernie a szigetek titokzatos világát, el kell sajátítania a túlélés módszereit, és vitorlát bontva kell felfedeznie a tengereket.

A Windboundban procedurálisan generált szigetek és dinamikusan változó vadvilág vár majd, a szigetek között saját készítésű vitorlásunkkal közlekedhetünk majd. A fejlesztők szerint „felfedezhetünk mindent, ameddig a szem ellát”. A vadászás és a tárgykészítés kitanulása mellett a hajóépítésnek is mestereivé kell válnunk, mert tákolmányunknak nemcsak a hullámokat és a szelet kell túlélnie, hanem a vad tengeri szörnyeket is.

A Windbound augusztus 28-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

5.
5.
KopyAti
RIME engine! Tetszetős nagyon!
4.
4.
crytek
Mivan díp szilver? Hol az epic exklúziv trágyadomb? Metroval befürdős volt és inkább a biztos eladás kell?
2.
2.
latis666
Mintha a Breath of wild lenne upgradelt grafikával. De attól még lehet jó
1.
1.
Darksiders84
Jónak tűnik vagyis ígéretesnek úgy mint a kooperatív Biped ami most 8.-án jelenik meg. Ja és van új Apex videó is Bloodhound története.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...