Újra megmutatta magát a Spyjinx

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 4.
  • Hír
Link másolása
Emlékeztek még erre a címre? Nem annyira meglepő, ha nem, az Epic Games és a J.J. Abrams-féle Bad Robot közös projektjét ugyanis még jó öt évvel ezelőtt jelentették be, és azóta jóformán semmit nem hallottunk róla.

Habár a Spyjinx megjelenését az eredeti tervek szerint 2016-ra lőtték be, ahogy a mellékelt ábra mutatja, ebből nem lett semmi. Most azonban hirtelen újra előkerült a projekt, megkaptuk hozzá az első infókat és képeket, sőt néhány országban a bétatesztelés is kezdetét veszi hamarosan.

A hivatalos weboldalon olvasható leírás alapján a Spyjinx egy James Bond-szerű kémvilágba kalauzolja el a játékosokat, mindenkinek lesz majd saját titkos bázisa, meg persze mindenféle kütyüvel felvértezett ügynökcsapata, amivel más bázisokat támadhat meg az értékes loot reményében.

A multiplayer-orientált taktikai játék valahol a Clash of Clansre emlékeztet: míg mi azon vagyunk, hogy a folyamatosan fejlesztett kémeinkkel lopjunk másoktól, ügyelnünk kell rá, hogy a bázisunkat olyan védelemmel lássuk el, ami képes megállítani a többi játékos ügynökeit. A csapatunkban különböző kasztok mentén válogathatjuk a tagokat, hackereket és verőembereket is verbuválhatunk majd.

Ezúttal már tényleg a kanyarban lehet a Spyjinx megjelenése, Malajziában és Ausztráliában ugyanis hamarosan kezdetét veszi az iOS-es verzió tesztelése. További érdekesség, hogy a játék első screenshotjain látható cápafejet formázó barlang már a Fortnite kémbulis évadjában is felbukkant.


 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...