Ég a Twitch a Valorant zárt bétájának startjától

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 7.
  • Hír
Link másolása
Közelít az érdeklődők száma a rekorder 1,7 millió nézőhöz, amit legutóbb a Fortnite-nak sikerült produkálnia a Black Hole Eventnél. Tényleg trónfosztó lesz a League of Legends készítőinek új FPS-e?

A cikk írásakor bőven átlépte az 1,659 milliós nézőszámot a Twitchen a Valorant. Nem nagy meglepetés, hiszen ma indult a zárt béta, és gyakorlatilag az összes ismertebb (és kevésbé ismert) videós, aki csak kapott kulcsot, azt streameli. Lehet, hogy sikerül megdönteni a Fortnite rekordját, amit a tizedik szezon végén állított fel?

A siker egyik tényezője - nyilvánvalóan a kialakult vírushelyzet mellett -, hogy a Riot Games a kulcsokat a nézők között sorsolja ki, és nem pedig fűnek-fának osztogatja. És persze a League of Legends sikere is mind a mai napig töretlen, így érthető, hogy sokan kíváncsiak rá, hogy mit hoz össze a fejlesztőcsapat egy új IP-val, több mint egy évtized után.

3.
3.
Clayman
Elképzelni nem tudom, hogy erről a játékról ne úgy beszéljünk két év múlva, hogy futottak még.
2.
2.
mephi
Meglátjuk, hogy itt jobban szerepelnek-e, mint a kártya fronton. Ott is ez volt a startnál, mindenki kipróbálta, mindenki azt streamelte, mostanra meg a 40-50k-s nézettség visszaesett 0,5-1,5k-ra.
Szóval ráérünk még azon agyalni, hogy lesz-e trónfosztás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...