Valorant - jövő héten indul a zárt béta

  • Írta: gorien
  • 2020. március 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan eljön az ideje, hogy szélesebb közönség is kipróbálhassa a Riot Games hero shooterét. A Valorant egyelőre a nyugati régiókban lesz elérhető (Európában és Amerikában is), hozzáférést pedig streamnézésen keresztül nyerhettek.

A Riot Games a Valoranttal száll be a hero shooterek versenyébe. A március eleji hivatalos leleplezés óta szállingóznak a karakterbemutatók (eddig Phoenixet, Vipert, Sovát és Sage-et láttuk), a játékról pedig azt tudtuk, hogy egy öt az öt elleni, taktikai lövölde lesz, amely élményben leginkább a Counter-Strike: Global Offfensive-hez hasonlítható. Az eddig alfában leledző játék végre eljutott oda, hogy a szélesebb közönség is kipróbálhassa.

A Valorant zárt bétája április 7-én indul PC-n – Európában, Oroszországban, Törökországban, Kanadában és az Egyesült Államokban lesz elérhető. A Riot Games a Twitchcsel működik együtt, hogy eljuttassa a játékosokhoz a bétát: ha mindkét oldalon készítettek felhasználófiókot, és azt a Twitchen összekapcsoljátok, akkor bizonyos Valorant-streameket nézve esélyetek lehet hozzáférést kapni. További információkat a zárt bétáról és a bejutás módjáról a Valorant weboldalán találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...