Bemutatkozott az Observer: System Redux

  • Írta: szlav
  • 2020. április 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az év eleje óta tudjuk, hogy a Bloober Team a 2017-es Observer folytatásán dolgozik, ma pedig egy címet és egy rövid teasert is kaptunk. De biztosan új rész lesz az Observer: System Redux?

A januári teaselés után meg voltunk róla győződve, hogy a Layers of Fear és a Blair Witch fejlesztőcsapata az Observer folytatásán dolgozik, de a mai videó után már nem olyan biztos a helyzet. Bemutatkozott ugyanis a kifejezetten következő generációs platformokat megcélzó Observer: System Redux, ami a címe alapján akár egy felújított vagy kibővített változat is lehet.

Túl sok részletet egyelőre nem árultak el a fejlesztők, hiszen a teljes leleplezésre csak jövő héten kerül sor, de a friss Twitter-fiókon közzétett rövidke leírásból annyit leszűrhetünk, hogy a cselekmény 2084-ben játszódik egy sötét cyberpunk világban, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy az őrültek elméjébe hatoljunk, hogy az így megszerzett emlékfoszlányok segítségével közelebb jussunk az igazsághoz.

Mindez nagyon hasonlít (értsd: teljes mértékben megegyezik) az első rész premisszájával, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy a várva-várt folytatás helyett csupán egy next-gen ráncfelvarrást kapunk.

1.
1.
Ganzer
Remélem új rész lesz, és nem csak egy ráncfelvarrott verzió..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...