Cyberpunk 2077 - legalább két nagy DLC készül

  • Írta: szlav
  • 2020. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED folytatja a The Witcher 3 DLC-politikáját. Az egyébként is masszívnak ígérkező szerepjáték a megjelenése után is bővül majd, legalább annyi tartalommal, mint amennyivel Geralt legutóbbi kalandja is tette.

Eddig is tudtuk, hogy a lengyelek nem hagyják magára a Cyberpunk 2077-et a premier napját követően, elvégre a többjátékos mód is csak utólag érkezik, most azonban a stúdió elnöke, Adam Kiciński elárulta, hogy expanziók terén sem fogunk majd szűkölködni. A legfrissebb befektetői kérdezz-felelek során szóba került ugyanis a játék post-launch stratégiája, Kiciński pedig megerősítette: a The Witcher 3 DLC-stratégiáját követi a Cyberpunk is, így legalább annyi extra tartalomra számíthatunk, mint amennyi a The Wild Hunthoz érkezett utólag.

Mindez fantasztikusan hangzik, hiszen az aprócska kiegészítők mellett a The Witcher 3 két jókora expanziót kapott. A Hearts of Stone ugyan nem volt egy minden szempontból tökéletes csomag, mégis egy érdekes, emlékezetes történetet mesélt el. Ezzel szemben a játék második nagy kiegészítője, a Blood and Wine minden szempontból felülmúlta a várakozásokat - olyannyira, hogy szinte önálló játékként is gondolhatunk Geralt kalandjaira Toussaint mesébe illő borvidékein.

Ha tehát a Cyberpunk 2077 szigorúan követné a The Witcher 3 mintáját, legalább kettő igen tartalmas kiegészítőt kaphatunk majd utólag. Reménykedjünk tehát benne, hogy Adam Kiciński ígéretei igaznak bizonyulnak majd - ha így lesz, akkor biztosan nem fogunk unatkozni Night City környékén.

9.
9.
hedzsooo
#3: Mivel 1 játék fejlesztés rendszerint úgy megy (kivéve pl. a Star Citizen), hogy egy bizonyos időn szerül szeretnék megjelentetni...

Viszont egy komolyabb, kreatívabb csapatban -mint pl. a CD Projekt RED csapata- tökre sok nagyon faxa ötlet felvetődhet a fejlesztés menete közben...

Hogy a határidőt tartani tudják, úgy hogy jusson elgendő idő pl. bug tesztekre és javításokra is, a rengeteg extra ötletet kihagyják, viszont amelyik később belepasszolna, azt bedobják egy ilyen nagyobb DLC-be...

Röviden itt így kell érteni azt, hogy a DLC-k már tervben az alapjáték megjelenése előtt..

Aztán pl. van az EA, aki egyszerűen csak kiollóz tartalmakat játékokból is kiadja DLC-k formájában, na az szerintem sem OK.. Nem is veszek már pl. EA játékokat cirka 8-10 éve.
5.
5.
Aborg
Az vezetesbol mar mutattak valamit? Valahol regebben olvastam egy interjut ahol azt allitottak hogy remek fizika lesz benne, sokkal jobb mint a tobbi GTA szeru varosi jatekban (de nem tudom hogy a GTA-t magat is bele e ertette, a tobbiben meg amugy is siralmas... de a Mafia3-hoz nem tudok hozzaszolni, meg nem jatszottam).
3.
3.
frankdelgado
Nagyon jó, igaz a játék a határba sincs, de már tudjuk h lesz dlc hozzá.....
2.
2.
Jó dolog ez teljesen. Remélem, hogy király lesz a játék és jól megfogja a lényeget. Azt tudom, hogy ha tetszik nekem tényleg és különleges, mint a W3 volt, akkor a világ legjobb híre a két kieg és meg is veszem őket. De azért ahhoz nagyon nagyot kell letenni az asztalra, hogy W3 szintű legyen a játék. Ezért nem bántam soha, hogy tologatták, legyen meg a lehetőség. Támogatom a játékot, 2 hónap két nap híján 1 éve már előrendeltem és kifizettem. Hogy legyen pénz nekik szalámira a zsemléhez. De megmondom őszintén, hogy én nem hiszem, hogy lehetséges lenne egy most szeptemberi megjelenés egy olyan minőségű produktummal, mint a Witcher 3. Igazából azt várom, hogy újra eltolják, mert az mutatja azt, hogy a végtelenségig polírozzák és nem csak összebasszák.

Hiába régi az első trailer hozzá, még nem készül a játék olyan nagyon rég óta. Miután kész lett a W3 két kiegészítője, utána álltak neki csak a cyberpunk-nak és még ez után is egy hosszabb idő eltelt, míg mondták, hogy most már nincs witcher patch sem, mindenki fullon a Cyberpunk-on dolgozik és veszik fel az embereket. De ennek még "csak" 3 éve (?). Jövő ilyenkori megjelenés kéne ennek a játéknak amellett, hogy a régi konzolgenerációt nem is kéne támogatni szerintem. Persze tudom, hogy jó wolt a Wario Land is gameboy-on, de azt arra tervezték és nem a Super Mario 3-at kezdték reszelgetni miatta. Ha érted, mire gondolok.
1.
1.
KopyAti
Engem pl sokkal jobban izgat, hogy hogy fog futni a jelen generáción. Még az erősebb gépek (pro, x) is szenved a játékkal állítólag. Remélem tudnak a megjelenésig csinálni vmit, a grafika visszavétele nélkül. Én bizakodó vagyok, bár a sok csúszás (covid) miatt, lehet köv genre veszem meg. Merthogy elsőnapos vétel lesz a ps5, az tuti. No majd meglátjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...