Tényleg Sam Raimi rendezheti a Doctor Strange 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár formális bejelentést még nem kaptunk, a rendező egy interjúban lényegében megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint ő rendezheti a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst.

Idén januárban derült ki, hogy a jó öreg "kreatív nézeteltérések" miatt kiszállt az új Doctor Strange-film munkálataiból az első részt is jegyző Scott Derrickson, nem sokkal később pedig már arról pletykáltak, hogy a Marvel a Tobey Maguire-féle Pókember-mozik mögött álló Sam Raimivel tárgyal a folytatás elkészítéséről.

Habár Derrickson korábban már gratulált Raiminek, formálisan még mindig nem jelentették be az úriember érkezését a projekthez, a találgatásoknak így végül ő maga vetett véget a minap, amikor egy ComingSoon.netnek adott interjúban lényegében megerősítette a dolgot. A téma egyébként azzal kapcsolatban merült fel, hogy anno a Pókember második része is tett egy kikacsintást Doctor Strange karaktere felé:

"Gyerekként imádtam Doctor Strange-et, de számomra mindig Pókember és Batman után következett, az ötödik kedvenc karakterem volt talán. Annyira eredeti volt, de amikor beletettük a Pókember 2-be azt a jelenetet, fogalmam sem volt, hogy egyszer Doctor Strange-filmet fogunk csinálni, szóval nagyon vicces számomra, hogy véletlenül pont volt egy ilyen sorunk benne. Azt kell mondjam, bárcsak tudtam volna, hogy közöm lesz ehhez a projekthez!"

A legutóbbi San Diegó-i Comic-Conon a Doctor Strange-et alakító Benedict Cumberbatch azt mondta, hogy az új mozi a Marvel filmes univerzumának első horrorosabb darabja lesz, ez alapján pedig Raimi egész jó választásnak tűnik: az úriember annak idején több horrorfilmet is rendezett.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2021. november 5-én kerül mozikba, miután a koronavírus-járvány miatt a Disney átütemezte a premier időpontját.

5.
5.
adamsfamily
#4: Megmondom őszintén,hogy elég vegyesek a filmjeivel kapcsolatos érzéseim.A Gonosz halott trilógia nem volt rossz.De voltak benne rendezői bakik(Ha jól emlékszem,valamelyik rész megágyazott a folytatásnak,a folytatás pedig máshogy kezdődött).
Amúgy a remake nekem is tetszett.
A Pókemberből viszont egyedül a 2.rész tetszik a mai napig.Az elsőt gyerekként még szerettem,de valahogy már nem vág annyira hanyatt,mint akkoriban.
Azóta annyi újra íráson átesett az egész Pókember sztori,hogy a Marvel teljesen megutáltatta velem.
4.
4.
kryszisz
#3: Mondjuk szerintem a Pókember 2 a mai napig a legjobb Marvel film, meg az egy sem rossz. A háromról meg még ő maga is elismerte ugye, hogy egy rakás szar lett:D A Gonosz halott is jó szerintem, nem véletlenül lett kultfilm. Abból pont a múlt héten néztem meg a 2013-as remake-et, azt is meglepően jól eltalálták, évek óta nem láttam ekkora gorefestet. Na de elkalandoztam: szóval én kifejezetten örülnék, ha Raimi dirigálná a folytatást, nem tartozik a kedvenc rendezőim közé, de igazából egyik Marvel direktor sem, úgyhogy ez nem oszt nem szoroz.
3.
3.
adamsfamily
#1: Szerintem nem egy jó rendező.
Ő rendezte a Gonosz halottat és a Tobey Maguire Pókember trilógiát.
2.
2.
Gaboo77
Jó hogy nem már Uwe Boll! A Marvel univerzumban újra megjelenik a ripacskodás és ennek egyik nagy mestere Ted Raimi is, mert ő kihagyhatatlan ilyenkor.
1.
1.
Nem tudom ki ez a Ram Saimi, de a Dr Strange filmet bírtam. Mármint nem vagyok nagy rajongó, de az pont jó dőpontban volt a moziban, beültünk és tetszett. Ha lesz második rész, azt is megsasolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...