Idős esportolókról forgat filmet a Ubisoft

  • Írta: gorien
  • 2020. április 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ubisoft, azon túl, hogy egyengeti a játékai filmadaptációinak útját, szeret mozgóképes módszerekkel mesélni a videojátékipar különböző aspektusairól is. A következő filmet a Silver Snipers nevű csapat ihlette.

A Ubisoft filmes tervei, úgy látszik, töretlenül haladnak előre. Habár a 2016-os Assassin's Creed-mozifilm nem lett akkora siker, mint várták, a franciák nem mondtak le a játékadaptációkról. A The Division-filmről például tudjuk azt, hogy Jake Gyllenhaalt és Jessica Chastaint láthatjuk majd a főszerepben, rendezőként pedig David Leitchet köszönthetjük. A stúdió azonban nem csak feldolgozásukban gondolkodik. 

Idén debütált például a Mythic Quest című sorozatuk, amely egy kitalált játékfejlesztő-cégen keresztül fricskázza a videojátékipar majd' minden szereplőjét. Következő filmjükben pedig idős esportolóké lesz a rivaldafény, írja a The Hollywood Reporter.

Az egyelőre cím nélküli alkotás a The Wall Street Journal 2019-es cikkét veszi alapul, ami egy olyan esportcsapatról szól, amelynek minden tagja hatvan éven felüli. Ők a Silver Snipers. Mivel magáról a filmről sokat nem tudunk, így még az sem biztos, hogy konkrétan róluk készítik-e, vagy ahogy a Mythic Questnél, kitalálnak egy saját csapatot, akik köré felhúzhatják a sztorit.

Amit tudunk a filmről, az az, hogy a Túl szexi lány társalkotói, Abby Kohn és Marc Silverstein felelnek az elkészítéséért. A Ubisoft Film and Television pedig az elnök, Jason Altman, és a filmekért felelős Margaret Boykin személyén keresztül vesz részt producerként a munkában.

1.
1.
Extol
Szerintem ez király. Környezetemben nincs idős játékos, de mintha magamat látnám 30 év múlva. Szimpatizálok erősen a hölgyekkel urakkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...