Hivatalos: csak online rendezik meg a Gamescomot

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután szerdán a német kormány meghosszabbította a tömegrendezvények tilalmára vonatkozó rendeletét, a Gamescom szervezői formálisan is bejelentették: az idei eseményre csak digitális formában kerül sor.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a német kormány úgy döntött, augusztus végéig meghosszabbítják a tömegrendezvényekre vonatkozó tilalmat. Akkor a Gamescom szervezőinek csak egy gyors tweetre futotta reakcióként, de sejthető volt, hogy ez nem sok jót ígér az augusztus 25-i kezdéssel meghirdetett játékvásárnak.

A minap a formális közleményük is megérkezett a témában, ebben pedig bejelentették azt, amit már korábban is pedzegettek: egy esetleg halasztás helyett az idei Gamescom, mint élő esemény, elmarad, helyette kizárólag digitális formában tartják meg a rendezvényt. Részleteket egyelőre nem osztottak meg, Geoff Keighley viszont már megerősítette, hogy az augusztus 24-i Opening Night Live ezúttal is visszatér majd.

Az eddigi jegyvásárlók pénzét visszatérítik a szervezők, ezzel kapcsolatban a látogatóknak semmi teendőjük nincsen egyelőre.

5.
5.
#3: Szerintem ez total nem igy van, az ujsagirok bar hamarabb bemehetnek de lenyegeben temerdek ember kilatogat ezekre a szamukra is nyilt napokon, lattal te egyaltalan errol barmi videot vagy hasonlot?
3.
3.
Szerintem jó időre leáldozott most az ilyen nagyobb játékipari röffenéseknek. Az online teljesen átveszi a helyét, amúgy is az emberek kvázi 100%-a a neten nézi ezeket és nem elmegy oda. Az egész show csak egy papír alapú múltat idéző és drága ingyen kaja+ajándékok+buli az újságíróknak. Igazából ugyan azt el tudják mesélni ugyan azok az emberek és ugyan olyan videókat is tudnak mutogatni online, nem kell ahhoz egy hektár tapsoló ember.
2.
2.
hedzsooo
#1: *Már éppen ideje lenne, így 2020-ban
1.
1.
hedzsooo
Helyes, hátha így az online tartalom, szolgáltatás minősége is végre picit továbbfejlődik ezeknél a műsoroknál is! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...