Warzone - a konzolosok menekülnek a PC-sek elől

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 19.
  • Hír
Link másolása
A cross-platform játék szuper dolog, hiszen eltörli a hardveres korlátokat a játékosok között, azonban megvannak a negatív oldalai is. Most épp a PC-n játszó csalók elől menekülnek a Warzone konzolos játékosai.

Sajnos az online multiplayer örök rákfenéje a csalók jelenléte, és ez alól a Call of Duty: Warzone sem kivétel: a hackerek főleg a PC-s platformot érintik, hiszen a konzolok zárt rendszere miatt mindig is nehezebb volt ott működésre bírni a csalásokat. Az Infinity Ward már elkezdte a tisztogatást, több mint 70 ezer csalót bannolva, azonban a helyzet még mindig nem tökéletes.

A konzolos játékosok elkezdték kikapcsolni a cross-play matchmakinget, így menekülve a PC-s csalók ellen, a probléma ezzel csak az, hogy drasztikusan megnőtt a várakozási idő, amíg a rendszer berakja őket egy szerverre. Az eurogameres srácok kipróbálták, hogy mennyit kell várakozni a keresésre a cross-playt kikapcsolva, és átlagosan 3 percet mértek, míg azt bekapcsolva csak 30 másodpercre volt a rendszernek szüksége.

Remélhetőleg az Infinity Ward gyorsan felülkerekedik a problémán, mielőtt még jobban elharapózódik a helyzet, és a játékosok átpártolnak egy másik battle royale játékhoz, hiszen abból bőven van választásuk mostanában.

31.
31.
Kisjack241
Én csak azt nem értem hogy miért jó csalni. Saját magát veri át az idióta, másoknak meg elrontja a szórakozását. Persze nekem is volt párszor hogy lehetetlenül lőttek ki, de honnan tudhatom hogy csak ügyes volt/mázli vagy épp csaló?
30.
30.
NECROSMOKE
#29: De a csalóknak akkor nem igazán érné meg.
29.
29.
manderel
#28: Ilyen gépre szóló örökös bannt nem fognak csinálni, mert nagyon sokan vannak akiket ha kitiltanak egy játékból, akkor újra megveszik és folytatják.
Ez pénz a fejlesztőknek és a kiadóknak is, ettől nem akarnak ők sem elesni.
28.
28.
NECROSMOKE
Ezért nem kell a két platformot összekverni. PC jatszon PC -sel. Ha lehetne ip cím szerint vagy már ideje lenne kitalálni egy olyan dolgot, ha csalsz akkor a géped/pc/konzol számát ellenőrizné és az szerint bannolnának. Vagyis többet azzal a PC -vel konzollal sohs többé nem játszhatnád online azt a játékot. Így ezzel is visszatartanák a csalókat. Meg nekik sem lenne "kedvük", pénzük új PC -t/konzolt vásárolni.
27.
27.
ArrowCross
Itt egy nagyon jó témába vágó videó. https://www.youtube.com/watch?v=nd1qlMUvLi4
26.
26.
ssemtexx
Kinek mi a jó, persze csalók lesznek mindig de én pld. tökre örülök hogy tudok együtt a haverjaimmal játszani akik Xsek és PS4-sek én pedig PCs. Örök életben az eféle játékokat PCn toltam és nehogy már a PCseket szidjuk azért mert az Infinity Ward nemtud egy rendes anticheatet kifejleszteni... Konzolosokat pedig neszidjuk mert jó pár streamert napi szinten követek és a CODosok közül pedig ilyen DougisRaw (PS4) vagy NICKMERCS (PS4) bárkit leszednek szóval nemkell itt siránkozni hogy PC ellen blabla, javaslom keressetek rájuk Twitchen.
25.
25.
biohazard rex
Valóban akadnak csalók (főleg kínai névvel ellátott egyének), de nem annyira vészes mint azt mondják. 10-ből 1 meccs és ezzel szerintem még mindig felfele kerekítettem. Szerintem már paranoiásak az emberek és olyan killekre is csalót üvölt, aminek köze nem volt hozzá.
24.
24.
habaen
#23: Azért a Warzoneban a konzolosok meg vannak támogatva egy kis aim assist-tal,ami elképesztő lövéseket produkál néha,de ettől függetlenül egyetértek,nincs sok értelme összeengedni a két gamer társadalmat!
22.
22.
Nekem, mint PC-snek most elvileg védenem kéne a PC-t, de online multi témában még az a kevés releváns tapasztalatom is azt mutatja, hogy találkoztam csalókkal. A Watch Dogs 1-ben voltak ezek az online hackelések más kampányában és voltak autó+motor versenyek is. Nem volt egy nagy durranás, de voltak benne jópofa pillanatok. Nem kellett sokat mennem, már az első órában feltűnt olyan játékos, akikbe beleeresztettem két tárat és simán futott tovább. Aztán megölt. Szóval ja, én nem tudom, miért jó ez és irgalmatlanul lenézem azokat, akik online multiban csalnak.
21.
21.
Zelgadis187
A Fortniteban se kell túl sokáig játszani hogy csalóval találkozzon az ember.
17.
17.
ollie92
Fasszopó, semmirekellő Infinity Ward. Fasznak kell ezt a crossplayt erőltetni.
Döntse el a játékos, hogy kikkel akar játszani.
Szívás, hogy boxon nem megy, csak PS :/

Sokat játszottam PC-n, kurvára nem fair kontrolleresek ellen játszani. Crossplay legyen PS+X. Ennyi.
15.
15.
GAMEROD
Ezért nincs értelme pc-n online játéknak, ha nem a játék közben találkozik ember csalókkal, akkor az eredmény-táblázatok első helyein, ahol van minden, 2 másodperces köridőktől kezdve a 999999-es pontszámokig. Nem értem hogy nem tudják ezeket szűrni vagy legalább ezeket a lehetetlen eredményeket törölni.
11.
11.
BockÚr
"A konzolos játékosok elkezdték kikapcsolni a cross playt a csalók ellen" ki az a hülye aki pcs ek ellen játszik konzolon kezdjük már ott.
9.
9.
habaen
De ahogy írtam korábban,a konzolosok nyugodtan kikapcsolhatják a crossplayt,mert szinte semmilyen plusz várakozási idő nincsen,és tök nyugodtan lehet játszogatni!
8.
8.
habaen
#3: Igazából nem nagyon van ellenük védelem,ha jobban utánaolvasol,akkor meglátod! Ez egy örök probléma,amire szerintem sosem lesz megoldás! Csak manapság a BR játékok esetében ez még bosszantóbb,mert lehet,hogy 20-25 perc fasza élményt dönt össze a végjátékban! Anno,a dedikált szerverek idején max átléptél egy másik szeróra,de itt lehet,hogy csak a kör végén szed le a cheater hülyegyerek wh+aimlock-kal!
7.
7.
zozo76hun
elore lehetett tudni hogy nem szul jot ha a PC-s csalokat raengedik a konzolosokra. PC-n nem tudjak ezt normalisan ugysem kezelni, maga a platform melegagya a csaloknak.
6.
6.
Baloo
#1: Javítva, köszönöm, túl lelkesen csapkodtam a 0-kat :D
4.
4.
Matt94
Szerintem a pc-seket nem kéne bevonni a cross play-be
3.
3.
crytek
Azért az mekkora vicc már hogy pc-n nem is akar egy cég se tenni a csalók ellen évek óta. (Az nem tevés hogy időnként bannolnak xy db-ot)
Mondjuk felőlem az csak aki akar élből gyűlölöm a multit, csak nevetséges hogy trilliárdos bevételeik vannak és egy baszott védelmet nem tudnak létrehozni
2.
2.
habaen
És igen,már én is kikapcsoltam a crossplayt a rengeteg csaló miatt! Azonban az eredeti cikk megjelenése óta elmondható,hogy talán már csak pár másodperccel több a várakozási idő! Percekről szó sincs!
1.
1.
habaen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...