Elfogadnád ezt a Death Stranding témájú kabátot?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Amennyiben te is első látásra beleszerettél ebbe a Death Stranding által ihletett kabátba, van számodra egy rossz hírem. Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod. És itt most nagyon-nagyon mélyre gondolok.

A divatmárkaként ismert Acronym nem volt szívbajos, amikor az árazásról volt szó, 1750 eurót, azaz nagyjából olyan 620 ezer forintot kérnek a Death Stranding stílusjegyeiben készült kabátjukért. Pontosabban kértek, ugyanis a borsos ár ellenére is elkapkodták az emberek.

A kabát egyébként a J1A-GT modell átalakított verziója, elől egy sárga zsebbel, pont ott, ahol Sam is cipeli BB-t a játékban. Amint elérhetővé vált a ruhadarab, azonnal el is kapkodták azt, így ha ti is szeretnétek egyet belőle magatoknak, talán az online aukciós oldalak egyikével még sikerrel járhattok. De nem lennék meglepve, ha az árcédula ott már az 1750 eurót is túllépné.


 
14.
14.
Gerzson95
Igen elfogadnám. Aztán tovább is adnám jó pénzért.
13.
13.
Őrnagy
#12: Amúgy meg mit tudtam volna csinálni azzal a sok pénzzel?
12.
12.
Őrnagy
Akkor szerintetek hülyeség volt megvennem az összeset? De olyan MENŐ!
11.
11.
Ooorky
Még a bethesda is csak 276$-t kért a fallout 76-os kabátért :-|
10.
10.
NECROSMOKE
1750? Azt hittem 170, habar az is k sok lenne. Mi hulye van :(
6.
6.
#5: Egy bármilyen kabátért a világ minden táján sok az 1750€. Ha nem Magyarországon élsz, akkor is sok érte. Azért amúgy a minimálbér még a németeknél is 1200-1300 körül van. Ha fiatal vagy (mert csak akkor lehetsz akkora hülye, hogy akarsz egy ilyen kabátot), akkor ebből a minimálbérből tarthatsz fent egy lakást+kocsit is, meg még ugyan úgy enni kell külföldön is - hát biztos nem fogod ezt a kabátot megvenni.

Ha meg jól keresel és idősebb vagy és mondjuk van 10K a számládon, akkor meg nem fogod kiadni ezt a pénzt egy ilyen kabátra, mert pont azért van 10K-d, mert nem voltál olyan hülye és vettél egy ilyen kabátot.
5.
5.
r3dman
Nem kell hozzá gazdagnak lenni ha nem vagy Magyar.Csak itt számít soknak.
4.
4.
Kisjack241
A játékot imádtam, de ez :D végülis, akinek ennyi pénze van, mégis hülye, azt tegyen gazdaggá másokat is!
3.
3.
momant
sztem tök jó kezdeményezések ezek , h az ostoba de gazdag embereket egy kicsit megkurtítsa az élet. nincs ezzel semmi baj.
1.
1.
Viktor_The_Best
Ilyen kek kabatot barhol veszel par ezer Ft-ert ozt raragasztasz egy kis sarga kockat :D Nevetseges az osszeg amit kernek tole!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...