Próbaverziót kapott a The Division 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 22.
  • Akció
Habár a Warlords of New York kiegészítő érkezése előtt rendkívül olcsón hozzá lehetett jutni a játékhoz, ha még mindig nem játszottál a The Division 2-vel, ajánljuk a figyelmedbe a most élesedett próbaverziót!

A minap élesedett a The Division 2 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható próbaverziója, amivel nyolcórás ízelítőt kapunk a játékból - az egyedüli megkötés az, hogy legfeljebb a nyolcadik szintig fejlődhetünk benne.

A trial az Epic Games Store és a Uplay felületén is elérhető, konzolokon pedig arra kell figyelnünk, hogy PlayStation Plus-, illetve Xbox Live Gold-előfizetésre van szükségünk a futtatásához. Ha megtetszik a játék, az eredményeinket átvihetjük a teljes kiadásba a vásárlást követően, és néhányaknak ösztönző lehet, hogy a próbáért The Division 2 témájú Rainbow Six: Siege-tartalmak ütik a markunkat.

A The Division 2 persze kanyarban sincs egy vérkomoly Monopoly-csatához képest: a Ubisoft április 27-én, este 8 óráig ingyenesen játszhatóvá tette a Monopoly Plus PC-s változatát is. #otthonmaradás, már ha a családi béke kiállja a játék próbáját.

14.
Aanash
Hát az első része se fogott meg annyira baltával faragott az egész.
Ahogy olvasom a második része mégrosszabb.
Ubiéknál az özletek jók, de a kivitelezés borzalmas.
12.
adamsfamily
#9: Az első résszel én is játszottam 1-2 évvel ezelőtt.De már nem volt hozzá frissítés.Igazat megvallva az se tetszett.Ugyan az volt az érzésem vele kapcsolatban,mint GR Wildlands-nél.Kapsz egy hatalmas,majdnem üres térképet és a játékidő nagyját az teszi ki,hogy A-ból elmész B-be,aztán vissza és a köztes időben alíg történik valami.De ez az összes újabb Ubi játékra igaz.
Szerintem egy ritka retek kiadó lett,pedig 10 éve még bőven voltak jó játékaik.
11.
Nagyerecsakide
Hm. Egyedül tolom ps4-en de jókat szórakozok vele. Kimaxolás után lesz unalmas, ha nincs csapattárs.
10.
user101
Ez vicces, mert például a PUBG-t is hónapokig néztem mielőtt beszippantott volna. Valahogy nem éreztem, hogy nekem játszanom kellene vele, de nézni szerettem. Aztán két hónapig semmi mással nem játszottam, most meg akkor se játszanék vele ha kényszerítenének ... ( nem is nézem :).

Így vagyok a Division-al is. Az 1.6-ig utáltam, mint a sz@rt, utána meg nem tudtam letenni a végéig... Most messze elkerülöm és még a Terrariat is szívesebben veszem elő :)))
9.
Hanoi
#7: Aki most kezdett játszani vele annak tényleg érthetetlen lehet, az 1 is így indult, most már jobb, mint a 2. Tényleg uncsi, azért írtam, akit nem tudtak megfogni vele, ezután se, ezek mind gyenge próbálkozások.
Érdekes az is, hogy a "rókák" is lekoptak, vagy vissza mentek az első részbe.
8.
laquitto
Szerintem egesz szorakoztato jatek meg soloban is, azt a harom ezrest megerte.
7.
adamsfamily
#1: Múltkor 3 euróért megvettem,mert a haverok mondták,hogy játszhatnánk vele.Nekem az a 2-3 óra bőven elég volt.Borzasztó unalmas játék 0 változatossággal.De ez minden más ubifos játékra igaz.
6.
Norbaszki
#5: Ha be szerezel, be leszel szippantva.
5.
elgeri
#3: Ez egy trial. Ha beszippant, akkor be kell szerezni ;)
1.
Hanoi
Hát igen, mikor már a DLC után sem pörögnek annyira az eladások, az ingyen hétvégék után voltak még fellendülések?
Mellesleg, ebbe a játékba édes kevés a 8 óra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...