A Venom folytatása is átcsúszott jövőre

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha egy ideig úgy tűnt, a Sony az eredeti terveknek megfelelően idén októberben küldi majd mozikba a Venom második részét, a minap bejelentették, hogy csak jövő júniusban számíthatunk a filmre.

A Sony nem is olyan régen már bejelentett egy nagyobb adag halasztást, amikor is lényegében minden nagyobb filmjét áttolta 2021-re, így csúszik többek között az új Ghostbusters és a Morbius is. Akkor úgy tűnt, hogy az eredetileg október 2-re datált Venom 2 megúszhatja a dolgot, a minap viszont a stúdió bejelentette, hogy ez a mozi is késni fog.

Az Andy Serkis rendezte film premierje így az új Batman helyére, vagyis 2021. június 25-re kerül át, emellett kiderült az is, hogy az alkotás végleges címe Venom: Let There Be Carnage lesz. Az alcím kétségkívül beszédes, hiszen előrevetíti Carnage érkezését, igaz, a rajongók számára ez nem akkora meglepetés: a készítők már az első film végén teaselni kezdték Cletus Kasady (Woody Harrelson) felbukkanását. A főgonosz Shriek lesz, őt Naomie Harris alakítja.

A halasztást követően már csak egy nagyobb premierje maradt a Sonynak az idei évre: a Monster Hunter-fim egyelőre a tervek szerint, szeptember 4-én kerül mozikba. Kíváncsian várjuk, hogy ennek mi lesz a sorsa!

1.
1.
user101
Szerintem az egész szónyit úgy ahogy van el lehetne halasztani határozatlan ideig... de persze playstation az legyen! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...