A Black Ops is soft rebootot kaphat?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
Amennyiben hihetünk a pletykának, könnyen meglehet, hogy idén ősszel a Call of Duty: Black Ops is kapni fog egy, a Modern Warfare-hoz hasonló újradolgozást. A tavalyi rész sikerét tekintve, ez nem lenne akkora csoda.

A Call of Duty-rajongók idén különösen boldogok lehetnek, hiszen még alig járunk április végén, máris két "új" játékkal bővült a franchise a Warzone és a Modern Warfare 2 Remastered szerepében. Természetesen menetrendszerűen ősszel várható a következő teljes értékű rész is, ami ismét a hidegháborús időkbe kalauzolhat minket - legalábbis ha hihetünk a most felbukkant tweetnek.

Több forrás mellett a belsős infókkal bőségesen ellátott exkotakus újságíró, Jason Schreier is azt állítja, hogy a következő rész a Call of Duty: Vietnam alcímet viseli majd. A tavalyi Modern Warfare-reboot hatalmas sikere után egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Treyarch is újraindítaná Masonék kalandját, már csak a változatos körítés miatt is, hogy ne kapjanak a játékosok ismét túladagolást a modern hadviseléstől.

Persze, mint minden pletykát a hivatalos megerősítésig, ezt is kezeljétek fenntartásokkal, de addig is mondjátok el a kommentekben, hogy ti hallgatnátok-e újra egy vallatószékhez kötözve Hudson üvöltését arról, hogy mit jelentenek a számok?

4.
4.
Neo1989
Ez volt az egyetlen COD ami tetszett. Nem is tudom márt van rossz érzésem.
3.
3.
#2: Engem is erdekelne a multi, anno sokat nyomtuk :-)
2.
2.
r3dman
Mai napig csapatom a Black ops-ot.A multiplayert is ide adhatnák.
1.
1.
crytek
A kettő kaphatna wgy fasza grafikás verziót
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...