Az év végén érkezhet a Watch Dogs Legion

  • Írta: szlav
  • 2020. április 23.
  • Csúszás
Link másolása
Izgalmas lesz az idei év vége, hiszen ekkor érkezik az Xbox Series X és a PlayStation 5 is. Úgy tűnik, hogy a Ubisoft is igyekszik ebből profitot húzni, így a Watch Dogs Legion is az új generáció egyik nyitócíme lehet.

Habár Yves Guillemot, a Ubisoft elnök-vezérigazgatója a New York Times interjújában azt nyilatkozta, hogy a koronavírus nem befolyásolta számottevő módon a stúdió legújabb fejlesztéseit, a francia úriember elárulta azt is, hogy a vállalat számára nem okozna problémát, ha a PlayStation 5 és az Xbox Series X esetleges csúszása miatt késleltetniük kéne a saját játékaikat is.

Érdemes ezt a hozzáállást észben tartani, hiszen a VGC értesülései szerint az eredetileg idén márciusra datált, majd az év második felére csúsztatott Watch Dogs Legion is csak az ünnepek előtt, az új konzolok megjelenésekor láthat majd napvilágot, csakúgy, mint a Rainbow Six: Quarantine és a Gods & Monsters. A stúdió korábban már megerősítette, hogy a jelengenerációs konzolok mellett az új gépeken is megjelenik majd a nyílt világú akciójáték, így az egységesített premier ötlete talán nem is olyan meglepő.

1.
1.
KopyAti
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy igen sz@rul fog futni jelen konzolokon. Még x-en is. Mert hát miért is nyilatkozna ilyet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...