A Stadia átlépte az egymillió letöltést

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Hír
Link másolása
A Google április elején egy próbaidőszak erejéig bárki számára elérhetővé tette a Stadia Prón keresztül a játékstreaming-szolgáltatását. A promóció bevált: többen érdeklődtek az alkalmazás után, mint amikor tavaly elindították.

A hónap elején mi is megírtuk, hogy a Google új formában tette elérhetővé játékstreaming-szolgáltatását, a Stadiát, azon országokban, ahol már jelen van. Az ajánlat értelmében bárki, aki rendelkezik Gmail-fiókkal, regisztrálhat, azért cserébe pedig kap kéthónapnyi ingyenes hozzáférést a máskülönben előfizetéses Stadia Próhoz. A Sensor Tower adatai alapján bevált a húzás.

A Stadia lényege, hogyha a platformon megvásároltuk a játékot, azt gyakorlatilag bármilyen Google-eszközön játszhatjuk, legyen szó PC-ről, tabletről vagy telefonról. A Sensor Tower mérései szerint a telefonos alkalmazás letöltése átlépte az egymilliót, és ez nagyban az említett promóciónak köszönhető.

Az ingyenes Stadia Pro-ajánlat után kilőtt a letöltők száma: a bejelentés utáni egy hét alatt 225 ezren telepítették az alkalmazást világszerte. Ez a szám 50 százalékkal nagyobb, mint ahányan novemberben kipróbálták a Stadiát, amikor elindult. Persze annak egyelőre az idő a megmondhatója, hogy ez a felhasználói bázis meg is marad-e.

Jelenleg a Stadia Pro az egyetlen módja, hogy hozzáférjünk a szolgáltatáshoz. A Stadia Base, a ténylegesen ingyenes változat, valamikor az év folyamán jelenik meg a tervek szerint.

7.
7.
Szerintem is, nagyon sokan csak rápillantottak, hogy mi ez, meg hogy néz ki, de nem hiszem, hogy letaglózóan brutálisan sikeres lenne hirtelen és mindenki csak ezt tolná.
6.
6.
Őrnagy
Micsoda meglepetés: jobban fogy, ha ingyen van.
4.
4.
Faint1993
#3: Javítom, fél éve van a piacon
3.
3.
Faint1993
Nem az a kérdés hogy hányan próbálták ki, hanem hogy hányan maradnak meg rajta. 1 éve a piacon van, és csak most érte el az egymilliót. Nem csodálkoznék ha pár hónap múlva lelőnék az egészet
2.
2.
simi
más szavakkal a stadia, mint platform, felhasználók terén már egy szinten van a phillips cd-i-al

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...