Számolj le a kartellel a Borderlands 3 új eventjében!

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
Ideje, hogy valaki az Eridium Kartell és vezetője, Joey Ultraviolet körmére nézzen, és az a valaki mi leszünk. Mondhatnánk, hogy az igazság szeretete hajt minket, de inkább az a sok legendás holmi vonz, amit a lepuffantott bandatagok hátrahagynak.

A Borderlands 3 nemrég kapta meg második sztorikiegészítőjét a Guns, Love, and Tentacles képében, de ettől a játékban még nem áll meg az élet. Április 23. óta ugyanis már elérhető a legújabb event, ami június 4-ig tart, és a Revenge of the Cartels címet viseli. Ahogy a neve is árulkodik, ezúttal az Eridium Kartellel kell felvennünk a harcot, és mellesleg Maurice pajtásunk is megmentésre szorul.

A kartellt különböző bandák alkotják, és ha levadászod őket, rájössz, hogy mindegyik egyedi legendás holmikat hagyhat maga mögött. Az új skinek és egyéb cuccok mellett sosem látott ellenfeleket is kapunk, ha pedig elég mellékküldetést teljesítettünk, megnyílik előttünk az út a kartell fejének, Joey Ultravioletnek a birtokára is. Tizennyolc új kihívás is elérhető a játékban.

A frissítés ingyenes minden Borderlands 3-tulajnak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...