Nyílt világú nyomozás vár a Paradise Killerben

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Azok, akik szeretik a szürke agysejtjeiket furmányos bűntényekkel próbára tenni, már számos nyomozós játékban találhattak kihívást. A Paradise Killer a nyomozást egy új elemmel dobná fel: a nyílt világgal.

A Kaizen Game Works és a Fellow Traveller játéka, a Paradise Killer a nyomozós játékzsáner igazi vérfrissítése is lehet akár. Míg a hasonló alkotásokban már megszokhattuk, hogy a játék helyszínről helyszínre vezet minket, hogy begyűjtsünk minden nyomot, addig a Paradise Killer mindezt nyakon önti a nyíltvilágúsággal: arra megyünk, amerre szeretnénk, azzal beszélünk, akivel akarunk, és úgy építjük fel az ügyet, ahogy nekünk tetszik.

A Paradise Kiler sztorija egy alternatív valóságban játszódik, és ahogy az előzetesben is láthatjuk, egészen vad karakterek népesítik be. Mi a nyomozás megszállottját, Lady Love Diest irányítjuk, akit felkérnek, hogy oldjon meg egy bűntényt, amely az egész sziget létét fenyegeti. A nyomozás során bizonyítékokat gyűjtünk, vallomásokat veszünk fel és levonjuk saját következtetéseinket, de a játék figyelmeztet: nem biztos, hogy a tények és a valóság fedik egymást.

A Paradise Killer a nyáron jelenik meg PC-re, de az április 24-27. között tartott, digitális LudoNarraConon elérhető lesz a demója, húsz másik játékkal együtt. 

1.
1.
Ganzer
Ja, open world, de minek... Eléggé statikusnak néz ki az egész környezet + a ledermedt NPC-kkel. Mondjuk attól még lehet jó.. majd kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...