Megvan a The Last of Us: Part II megjelenési dátuma

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Üröm az örömben, hogy ezzel együtt csúszik a Ghost of Tsushima egy hónapot, ami persze érthető, hiszen a Sonynak nem lenne bölcs az idei év két nagyágyúját egy hónapban elsütni.

Nagyjából beigazolódtak a pletykák, hogy a The Last of Us: Part II megjelenése kitolja júniusi helyéről a Ghost of Tsushimát. A Sucker Punch PS4-exkluzív játékának az új megjelenési dátuma: 2020. július 17-re módosult.

Ezt az apró halasztást talán még valahogy kibírjuk, főleg úgy, hogy cserébe júniusban már bele is vethetjük magunkat Ellie és Joel várva-várt kalandjába: a The Last of Us: Part II hivatalos premierdátuma ugyanis 2020. június 19. lett. A jó hírt maga Hermen Hulst osztotta meg, és megerősítette, hogy a világon mindenhol egyszerre jelenik meg a játék, kizárólag PlayStation 4-re.

Addig is óvatosan járjátok az internetet, mert egy friss szivárgásból kifolyólag hatalmas adag The Last of Us: Part II-spoiler került elő, amit természeten nem fogok idelinkelni, mindenki könnyen elronthatja a saját szórakozását, ha arra van igénye.

176.
176.
Duken
Hmm, és még a keresztényeket tartják bigottnak. :D Nem bírtam ki elolvastam a spoilert és igazából megnyugodtam. Nem olyan vészes mint amire számítottam. Keresztényként fontosnak tartom az önkritikát magammal és egyházammal szemben is ahogy Krisztus is kritikus volt saját” vallása felé” hiszen hányszor kritizálta, a farizeusokat az akkori papokat. Mégsem szüntette be a 10 parancsolatot. Azért mert valaki keresztény vagy ateista vagy homoszexuális nem lesz automatikusan jó vagy rossz. A hozzáállás számít. Hogyan éli meg valaki a szexualitását, vallását, emberi kapcsolatait. Gyűlölködve és irigykedve a megbocsátást kizárva? Szabadosan, mindenkin áttaposva? Bigott vallásoságban vagy krisztusi irgalmas szeretetben? A kulturáját gyűlölve vagy hagyományait tiszteletben tartva.
Ha egy keresztény tesz ilyet vagy keresztény csoport mint a TLoU2-ben az ugyanúgy elítélendő mintha egy ultraliberális csoport akarná ránk kényszeríteni a buziságot. De attól hogy egy őrült keresztény csoport gyilkolna pl buzikat meg ultraliberálisokat azok már nem is keresztények max névleg mert messze eltávolodtak a krisztusi tanítástól. Ahogyan az Egyház is a történelem folyamán sokszor eltávolodott Krisztus tanításától és Isten helyébe kívánt lépni, olyankor kapott is egy kokit a fejére az Úrtól hogy helyedre gyermekem. Ugyanakkor mindig voltak szentek az Egyház magja akik hitelesen élték meg és adták át Jézus igazságos de irgalmas szeretetét. Akkor most az Egyház rossz vagy jó? Akereyztények rosszak vagy jók? Egyedül Isten jó aki viszont az Egyháza, ránk keresztényekre akik rosszak jók és gyarlók vagyunk, botladozva harcolunk de nem makulátlanul, ránk bízta az igazságot, Jézus Krisztust. Fel sem fogjuk ennek a felelősségét.
Mennyi háború és vér tapad az egyház kezéhez ugyanakkor mennyi csodálatos, példamutató önfeláldozás és szeretet ami egy Assisi Ferencben vagy ne menjünk messze Teréz anyában, II. Jànos Pál pápában nyilatkozott meg az egyházban. Micsoda történet ez, mekkora kaland! Milyen színes és izgalmas az Egyház története és emberi.

Ha viszont az ND általánosít és egy kalap alá helyezi az összes keresztényt akiket mind a gonosz megtestesüléseként fog bemutatni, meg az összes sjw gender csoportot akik fehér szivárványos lovon jönnek megmenteni a modern világot, fekete-fehér alapon akkor nagyot csalódok bennük. De ahhoz hogy ez megtörténjen hatalmas butulási folyamatnak kellett volna történie a TLoU első része vagy az Uc4 része óta. Az nd sosem fekete fehéren ábrázolta a dolgokat és attól amit olvastam abból még bármi lehet. Mint írtam nagyon fontos a kontextus.
172.
172.
Guba32
#164: A Nintendosokat se rekesszük ki!Most már szeretnék végre hátradőlni én is,de azért ezek után már magam mögé nézek...:)
166.
166.
Obi Wan Kenobi
HOZZÁK VISSZA A SORKATONASÁGOT, AKKOR NEM LENNE ENNYI BUZI!!!!4!!!!4!!!!
165.
165.
A Pulyka
#164: Azert van ra mas jatek is, eleg nagy baromsag lenne csak ezert azonnal eladni, vagy kidobni. Jon iden pl. egy Ghost of tsushima is, szoval remenykedjunk hogy a szamurajok kevesebbet buzulnak...
164.
164.
#163: Nem csak az xbox fanok, hanem a pc-sek is.Ok hogy megvettem ma hozzá a ps-t de hajítom is ki, videóval az ablakon, ha igazak a pletykák.Nem olvastam spoilert, de remélem nem annyira gáz ahogy mondják.
153.
153.
Ps fanboy
#113: Nyílván nem is számítok rá. :)
151.
151.
Ps fanboy
#149: Na várjál, én nem akartam spoilereket hallani, de tényleg, viszont ez mostmár engem is kurvára érdekel. Szóval azt mondjátok, hogy az az izmos nő, aki 2018-as vagy hanyas TLoU 2 trailerben is feltünik, az egy transzfesztita, tehát ténylegesen töke van? Nem mintha zavarna, mert nekem már mindegy hova sülyednek, engem maga a játék érdekel. De ennek mekkora lenne az esélye, hogy a fél világ kipusztul, de a leszbi, meg a transzfesztita azért találkozik. Hát nem tudom...
148.
148.
SLi
#127: már túl idős ellie a pedo fantáziákhoz ráadásul leszbo is ...
szó szerint játszhatatlan
146.
146.
Duken
#145: talán ezért nem kéne dobálózni... ;)
145.
145.
Duken
141.
141.
Ps fanboy
#115: Úgy látszik, hogy az első részben Ellie homovonaláért Niel Druckman volt ludas, Bruce Straley pedig minden másért, és mivel Bruce elment, így csak a beteges homovonalban jártas Niel maradt, és ő így oldotta meg. Ennyi. :D
139.
139.
Ps fanboy
#138: Akkor a férfitársadalom fele sérült lenne....:D
129.
129.
godach
#127: Te honnan tudod hogy jó?
Néztünk többen is psn-en. Bf5 és apex futott nálad. A ps exekkel 2 óránál többet nem játszottál. Akkor honnan tudod hogy jó?
128.
128.
Ki fogtok röhögni, de rendeltem egy PS-t.Most már nagyon kíváncsi vagyok.Azt elérték, hogy bármennyire nem szerettem volna, de a komment cunami után megnézzem.Max a játék végén repül a 3.-ról a PS.
123.
123.
godach
#115: Jajjjj. Jobb volt míg elbújtál xd
115.
115.
Duken
Mindenki nyugodjon le a pcsába! Rühellem vagy inkább sajnálom az sjw-t és akik képesek az ilyen gagyi propaganda mögé beállni de bízok az ND-ben hogy fontosabb lesz a játékban a személyek közötti kapcsolat és személyes történet annál hogy kiszolgálják az ultraliberális "igényeket". Legalábbis az első részben nem zavart hogy Ellie egy lányt szeret mert másodlagos volt a történethez képest és sokkal mélyebb volt az egész történet.Joel és Ellie története. Nem hinném hogy ennyit hülyült volna az ND hogy csak pc-re meg genderizmusra hegyezik ki a sztorit. Ennél tőlük komplexebb történetvezetést szokhattunk meg.
A leak-ek meg semmit nem jelentenek. A legjobb játékok is ha leírjuk kontextus nélkül a sztoriját nevetségesé válnak. Kivárom a játékot és utána ítélkezek. Ha elbszák és tényleg csak valami LMBTQ propaganda lesz akkor remélem hogy lesz visszhangja a rajongóknak (mert bukta sajnos biztos nem lesz a game a TLoU2-ről beszélünk itt) és szabotálják és tudtára adják a sony-nak és az nd-nek hogy több húzásuk nincs.
113.
113.
godach
#105: Ha meleghógolyónak nézték, hidd el nem fognak még csak a környékedre se menni :D
109.
109.
Ps fanboy
107.
107.
Guba32
#105: Lehet azért néztek mosolyogva,hogy "nézmá azt a ratyirambót, hogy bámul minket.":)
105.
105.
Ps fanboy
Én tegnap találkoztam két leszbi csajjal egy kertészetben, pont 50 littyós virágföldet szerettek volna venni. Odamentem, hogy segítsek betenni a bevásárlókocsijukba, de természetesen nem csak ez volt a cél, hanem az is, hogy feltünt, hogy a fiatalabb csaj eléggé stírölt engem, de azért a másik is megnézet, gondolom elég jól nézhetek ki, bár mondjuk igényes vagyok és sportolok is, úgyhogy...Viszont ami a legjobban feltünt bennük az az, hogy kicsit olyan mások voltak, más volt a testbeszédük, a kisugárzásuk, nehéz így elmondani, de értitek nagyjából mire gondolok, találkoztam már ilyennel és akkor is ezt éreztem, mint most, hogy ők mások, más köztük a kémia, és, hogy ez miben nyilvánul meg azt nem igazán tudom, de talán abban is, hogy olyan talpraesettebbnek tünnek, mint az átlag nők, de azért bennük van az a női törékenység és egy kis fene tudja miből fakadó (talán a szexualításukból és a külvilág arra adott reakcióját való félelem szülte bizonytalanság. Nem tudom ki hogy van vele, de ha egy nő jól néz ki és még bizonytalan is, az valami írtó szexi. Nem is kellett több a jóöreg Ps fanboynak, szóval odamentem segíteni, majd miután segítettem megkérdeztem, hogy amúgy családtagok e, erre elkezdtek nevetni és az idősebbik csaj (nem volt öreg, inkább a másik volt elég fiatal) azt mondta, "hogy hát valami olyasmi," de közben nevettek, ebből egyből világossá vált, amit már amúgy is selytettem, és rákérdeztem, "leszbik vagytok" és a válasz nevetés kíséretében az volt, hogy "ja."Ez valamilyen fura oknál fogva büszkeséggel töltött el, hogy felismertem őket, még mondtam is, hogy én bezzeg egyből tudtam, erre ők "hát mi is ezt gondoltuk rólad" mondom mit, "hogy én is meleg vagyok" erre ők, "igen azt", de persze végig nevettek, mondom olyannyira nem vagyok az, hogy szívesen beszálnék harmadiknak, ezt mégnagyobb nevetés kísérte részükről (persze én is nevettem) közben mondták, hogy majd gondolkodnak rajta, aztán otthagytak és kedvesen elsétáltak. Nem tudom ezután mit gondolhattak rólam, vagy mit mondhattak egymásnak velem kapcsolatban, hogy ki volt ez a barom, hogy csak így idejött, de az hótziher, hogy valahol jól eset nekik, én ezt szűrtem le. Viszont tényleg nagyon kedvesek voltak, remélem találkozok még velük.
103.
103.
pkflavio
Moderátorok? Hol vagytok? :D
99.
99.
De baromira elkanyarodtunk most már a témától.Szét offoltuk a hírt.
Lehet privátba folytatni ha gondolod, de most már ne itt.
92.
92.
#89: Nagyon nem jönnek ezek be :).

#90
Itt egy darabig nem lesz változás.Mert nem azért 2/3 mert az emberek annyira szeretik, hanem mert a másik oldaltól jobban félnek.Jogosan.
89.
89.
Guba32
#85: Neked inkább pc-re ajánlanám az igazi férfias,pörgős,vértől csatakos most megjelenő kiváló Gears Tacticsot,mint a Terry B. szimulátort!
84.
84.
Goofey84
#84 Igen a south park tökéletes példa volt. A középút lenne tökéletes, de ez a mai világ a túlzásokról szól. (ha belegondolok az emberiség mindig túlzó volt, csak az irány változik)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...