Már az előfizetéseinket is kezeli a GOG Galaxy 2.0

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 28.
  • Letöltés
Link másolása
Érkezett egy frissítés a GOG Galaxy új generációs klienséhez, mostantól az előfizetéseinkhez járó játékokat is egy helyen találjuk meg. Hasznos funkció ez, ha szeretnénk maximálisan átlátni a gyűjteményünket!

A GOG Galaxy 2.0 izgalmas koncepció köré épül, hiszen arra hivatott, hogy egyetlen kliensben hozza össze a különböző platformokon tárolt játékainkat - és ebbe a konzolos fiókjaink is beleértendők. A megoldásnak persze vannak korlátai, de így is hasznos, ha szeretnénk egy helyen látni a gyűjteményünket, például azért, hogy még véletlenül se vegyünk meg valamit kétszer, két különböző rendszerben, vagy egyetlen helyről indíthassuk a kedvenceinket.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a jelenleg nyílt bétában bárki számára elérhető kliens hamarosan kilép a korai hozzáférésű státuszból, a fejlesztők viszont addig is adagolják hozzá az újdonságokat: az új frissítéssel például már a különböző előfizetéseinket is kezeli a rendszer, így ha befizettünk az Xbox Game Passre vagy a Uplay+-ra, az Xbox- és a Uplay-fiókjaink pedig be vannak drótozva a GOG Galaxy 2.0-ba, a szolgáltatások aktuális kínálatát is figyelemmel követhetjük itt.

A frissítés emellett más apróságokat is hoz magával: egy-egy játékhoz több különböző indítófájlt is hozzárendelhetünk, ami például a modoknál lehet hasznos, de a kezelőfelületen is eszközöltek változtatásokat a készítők.

2.
2.
user101
Hát nem tudom, nekem eddig is egy helyen volt az összes játékom és minden rendben van. A csodát úgy hívják : Steam :))))
1.
1.
Vagy csak én vagyok a béna, de hiába léptem be gogon a Micro-ba is, csak azokat a játékokat mutatja ott, amiket már valaha feltelepítettem, a kínálatot nem. Arra ott van az xbox béta App. Ami nem mellesleg egy jó nagy határ szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...