Egyre valószínűbb a PS5 májusi bemutatkozása

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 28.
  • Pletyka
Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a Sony májusban tervezi leleplezni az új generációs konzolját, most azonban újabb árulkodó kép került elő, ami ezt a teóriát erősíti tovább.

Egyre több jel utal arra, hogy májustól beindul a marketinggépezet, és szállingózni fognak a friss információk az új Xboxról és a PlayStation 5-ről is. Ezúttal a PlayStation UK Magazine volt kicsit türelmetlenebb a kelleténél.

Minden újságuk végén látható ugyanis egy kis ízelítő a következő havi lapból, és nincs ez másként most sem. A fentebb látható kép a június 2-án megjelenő számukra utal, így elég nehéz másra gondolni, minthogy legkésőbb május közepéig bemutatkozik a Sony új masinája, és vele együtt pár arra megjelenő játék.

A PlayStation UK Magazine a PlayStation egyik hivatalos újsága, így joggal bízhatunk benne, hogy a forrásaik hitelesek.

17.
Oldman
15#
Mai hír, nem egy játék érkezik a ps 5-re.
Az áfát hiába csökkentenék le, a boltok ezt nem realizálnák a vevők irányába értve, nézd csak meg azon termékeket, melyek 5%-os áfá-t tartalmaznak mostanra. Még plusz drágábbak lettek, nem hogy csökkent volna az áruk. Ez olyan mint az olcsóbb benzinár, mely nem csökkenti az árakat a boltokban...ellenben ha újra nő a benzin ára, na lesz áremelés egyből.
Te észrevetted, hogy a 285 ft-os jelenlegi benzinár ( 425 ft volt 4-hónapja ) lefelé vitte az árakat. Nem! Ugyanez érvényes az áfacsökkentésekre is, ami a kereskedőknek segít, nem a vevőknek.
15.
MűszálasLőrinc
#13: "professzionálisak lesznek ezek a ketyerék" Egy játékra való cuccnál ez nem gyengén képzavar.

"hanem hogy nem kimondottan a ft gyengesége miatt lesz annyi amennyi"
Egyetertek.
De jó divat ezt szajkózni.
És a helyenként az euban 15-20-22% os és nálunk lévő 27% se egy akkora összeg.
Az egész max 15 rugó különbséget adthat.
Akinek meg fáj, hogy egy konzol ami kurvára luxustermék nem 240 ezer hanem 255 az dögöljön már éhen.
De tényleg.
A gyenge forint amúgy meg gazdaságilag nem rossz.
Az, hogy egy vga meg egy kibaszott konzol drágabb lesz ennyivel meg kurvára lényegtelen.
A durván liberális Róna Péter már 8-10 éve 400 forint körüli eurót tartott volna ideálisnak.
14.
Ganzer
#13: Én is így vagyok vele. Elkezdek félrerakni rá, aztán ha kijön, (mintha a fogamat húznák, de) megveszem. Néhány évre meg van oldva a hobbim egyik fele. A másik a PC. :)
13.
Oldman
Atil1975! 10 #
Igen, jól írtad le a végösszeget! Annyiban javítanálak ki, hogy ugye nem azt jeleztem, nem lesz 230-250.000 ft az ára, hanem hogy nem kimondottan a ft gyengesége miatt lesz annyi amennyi. A ft gyengesége az 15-18.000 ft-al emeli meg vélhetően a végösszeget, ami a kiinduló beszerzési árra rakódik rá, ami ha pl 650 eur, akkor az kb 18.000 ft többletet jelent 10%-os ft gyengeség esetén a tavalyi szinthez képest. Na erre megy rá az áfa meg az árrés. Tehát az általad leírt 230.000 körüli végösszeg teljesen reális, ezzel nem is vitatkoznék. Mondjuk sokallom, de ha valóban professzionálisak lesznek ezek a ketyerék, akkor legyen, 5-7-évig ellesz az ember velük. ;) Bízom benne bírják majd a strapát.
10.
Ati1975
Oldman.
Amit írtál csak részben igaz de 550 eurós árra még rájön a 27% áf is a boltok nyeresége. Akkor már mindjárt nem 200 ezer ha nem inkább 240-250 ezer lesz az ára.
9.
Oldman
Nyarlako!
Nem a ft gyengesége miatt lesz ( ha lesz ) 230-250.000 ft a konzol, mert az a tavalyi árfolyamhoz mérten kb 10%-ot gyengült, ez egy 550 eurós (?) konzol áránál 15-18.000 ft-ot fog jelenteni. Azért lesz drága a ps5, mert a Sony már most bejelentette, kisebb szériaszámban fogja piacra dobni ezért meg azért. Vagyis 600-650 eurós ár az ami reálisnak tűnik, de függ majd attól, hogy a box mely erősebbre sikeredett, milyen árfekvésben lesz kapható. Ehhez fog majd idomulni a ps5...szerintem. A ft gyengesége miatti ártöbblet nem oszt nem szoroz, mert akinek van pénze, annak mindegy 200.000 vagy 220.000 .- Aki meg le lesz égve a vírushelyzet miatt, az úgysem veszi meg, még 160.000 ft-èrt sem.
El kell adni a régi konzolt, mostantól havi 10.000 ft ot félre kell tenni, a maradék 100.000 ft-ot meg részletre kifizetni. Aki akar, elvileg tud venni ps 5-öt. Havi 7-10.000 ft a törlesztőre nem egy nagy érvágás talán. Persze aki munka nélkül lesz, az szív... de ahogy fentebb írtam, az sajna 150.000 -èrt sem fogja megvenni, sőt 100 ropiért sem.
8.
Ati1975
Nem véletlenül írtam azt a 200-250 ezret (konzolboltban dolgozom).
6.
Ruvik
#5: Max 180e HUF, ennél többért már tudják hogy sokan elállnának a vásárlástól. Idehaza legalábbis.
5.
Ati1975
Náluk lesz vagy 200-250 ezer jó Magyar forint és még ráadásul kevés is lesz belölle.
3.
xSHx
Ez a fekete-fehér dizájn full a VR színvilágát követi. Kiváncsi vagyok, h a PS5 mellett, bemutatják e a VR2-t is, vagy azzal várnak talán. A másik, h milyen módon lesz kompatibilis a mostani VR-al (remélm a kis doboza be lesz építve) , a DualSense-t hogy fogja követni a VR rendszer, így, h nincs benne Lightbar. Gondolom ez ügyben is fejlődik.
2.
Oldman
Yanez!
Nem biztos. :)
Ha kissé több lesz a fekete tónus a konzolban, akkor meg is békélhetek vele. A formavilágától nem tartok, meg egyébként is, ahogy többen jelezték már itt a fórumokon, a hűtés megfelelő optimalizálása céljából az esetleges randasága is megengedhető lenne.
1.
Yanez
Már ideje lenne bemutatni. Nagyon remélem, hogy követi a kontroller korszerű dizájnját és színét! (Oldman ennek a mondatnak nem nagyon fog örülni :)) Oszt az árcédulát se felejtsék ki, hacsak nem kilóra fogják mérni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...