Jóval előrébb hozhatták a konzolbemutatókat

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 20.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint az E3 lefújása alaposan átrendezte a játékipari cégek marketinges terveit, így többek között a nagy konzolbemutatókat is jóval hamarabb, már májusban megejthetik majd.

Jól tudjuk, hogy az E3 hete az a hét, amikor az összes játékipari szereplő elsüti a bejelentéseit, a játékosok pedig nem győzik feldolgozni az új infókat és látnivalókat. Miután az idei expót a koronavírus-járvány miatt lefújták, ez alaposan megkutyulta a terveket, és több forrásból is arról lehet hallani, hogy a cégek nem fogják egymást taposni az E3 hetén a bejelentéseikkel, ehelyett az azt megelőző és követő hetekben szórják szét a híreket.

Erről elsőként Danial Ahmad, a Niko Partners megbízható infókat szállító elemzője tweetelt, aki azt írta, hogy az E3 lefújásával sok bejelentést előrébb hoztak, illetve eltoltak a június 8-i hétről, míg másokat természetesen akkor ejtenek majd meg. Ezt megerősítette a Eurogamer újságírója, Tom Phillips is, aki szerint májusban, júniusban és júliusban is várhatóak majd eredetileg E3-ra szánt hírek.

Talán a legérdekesebb ezzel kapcsolatban, hogy Ahmad szerint a következő generációs konzolok nagy bemutatóit is "jóval hamarabb" ejtik majd meg, ezt a VGC azzal egészítette ki, hogy a forrásaik szerint mind a Sony, mind pedig a Microsoft készül egy-egy májusi eseménnyel, amit a redmondiak az E3 hetén is megfejelnek egy műsorral. Valószínűleg ezek a bemutatók, ahol minden kérdésünkre választ kapunk az új masinákkal kapcsolatban.

Azt persze mind Ahmad, mind a VGC leszögezi, hogy mostanság olyan napokat élünk, ahol a tervek akár az utolsó percben is módosulhatnak, így nehéz biztosat mondani a témában.

22.
22.
Gerhman
19.
19.
Őrnagy
#17: Nem, mert a boxosok okosak. Tudom, mert régen ps-es voltam, de sokat tanultam, és boxos lettem ;)
18.
18.
delphijos
#11: “ ha beigazolódna az a pletyka, hogy lesz valami Win10 módja, amin megy Steam meg Epic könyvtárad... ”

Az MS-nek ez az a platformja ahol az egész publishing az ő kezében van. Bármit is vesznek a népek, nála is csörög.... A Win-nél nagy valószínűséggel ez már nem fog összejönni ( bár próbálkozások voltak ). Kizárt hogy ide “beengedjen” mást....
16.
16.
KopyAti
#3: Nekem pl semmi bajom nem volt az első napon vett gépeimmel. Egyikkel sem.
15.
15.
Gerhman
14.
14.
supair
Én egyből veszem az xet
12.
12.
#9: De amíg nincs bika TV, addig egy alap monitor-t is rátehetsz.
11.
11.
Számomra (mint aki nem fogja venni egyiket sem, mert PC powa) tök érdekesek most ezek a reakciók, amiket egyre többször olvasok. Sokan mondják és azok közül is több Sony-s, hogy nem fog ráugrani garantáltan első nap az új gépre. Hát én pedig azt hittem, hogy ha valakik, akkor a Sony-sok tuti ezerrel rá fognak ugrani az új gépre. Bár ebbe egész biztos belejátszik, hogy nem lesz rá kezdésnek mondjuk valami Last of Us 2 című tartalom.

Én magam csak abban az esetben fontolnám meg egy next-gen konzol vásárlását, akkor is csak az xbox-ot, ha beigazolódna az a pletyka, hogy lesz valami Win10 módja, amin megy Steam meg Epic könyvtárad... Az úgy érdekes konfig lenne.... Bár ez a saját könyvtáraddal játszol dolog nehézséget okozott az nvidiának is, meg amúgy is pletyka csak az egész, szóval nem hiszem.
10.
10.
Őrnagy
A ps4-et megjelenés után rögtön megvettem. Aztán vártam fél évet, hogy jöjjön valami fogamra való játék. Azóta megfontoltabb lettem.
9.
9.
godach
Eddig felcsigázva azt mondtam, hogy mindkét konzol előrendelés lesz, de mostmár azt mondom én is várok ezekkel. Még a Switchig sem jutottam, azon az exek pedig bőven kitartanak majd, míg ezeknek lentebb megy az ára és lesz rá tartalom, bár az XSX.-ről még nem teljesen mondtam le, révén hogy ott nem az exkluzívok miatt veszem a konzolt. Csak ahhoz meg már tényleg egy bika tv kellene.
4.
4.
Zelgadis187
Az E3 meg évek óta kb egyenlő a nullával.
1.
1.
Már várom mindkét bemutatót. A Sony esetén már a gép dizájnra és újabban színre is kiváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...