Dying Light DLC-ként támad fel a Hellraid

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Techland támogatása a Dying Lighthoz egy olyan teljesítmény, ami előtt mindenkinek illik megemelnie a kalapját. A 2015-ben megjelent játékhoz még mindig érkezik friss tartalom, az új DLC-t a megboldogult Hellraid ihlette.

Hiába hegesztik teljes erőbedobással a Dying Light 2-t, az első részről továbbra sem feledkezett meg a lengyel csapat, nemrég újabb DLC-t jelentettek be a nagy sikernek örvendő zombis játékukhoz.

A pokoli kitérőt ígérő Hellraid ráadásul a készítők kiadatlan belsőnézetes slasher játékán alapszik, amely új pályákkal, új ellenfelekkel és természetesen új fegyverekkel bővíti az amúgy sem tartalomszegény alapjátékot. A Hellraidet egyébként még 2013-ban jelentették be, végül 2015-ben függesztették fel a fejlesztését.

A megjelenésre valamikor idén nyáron számíthatunk PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Steamen már most a kívánságlistátokhoz adhatjátok, hogy mindig naprakészek legyetek vele kapcsolatban.

4.
4.
Ganzer
#2: Tényleg nem bántásképp, de egy olyan játékot amivel a mai napig foglalkoznak, eventeket csinálnak meg DLC-ket és napi átlag 10 ezren játszanak, tuti nem fogják adni fillérekért.
Ha jól emlékszem régebben is voltak rá egész jó akciók, de már nem rémlik hogy mennyiért.
3.
3.
Blueberry
#2: Szerinted melyik cod az amelyik 5 évvel megjelenés után is kap bármilyen kiegészítőt? Segítek:egyik se,az is csoda ha 5 év után élnek a szerverek
2.
2.
crytek
Szerintem jól döntött a techland. Így ismét létre lehet majd hozni egy Dying Light The Following Enchated Hellraided Ultimate Edition verziót és ismét platina áron adni... Teljesen Cod feeling még egy game ami sose lesz emberi áron..RIP :(
1.
1.
Ganzer
Frankó, jöhet. Alapjáték kitolva, most a Following-ot csinálom épp.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...